Візуальний супровід лекційного заняття з теми: "Переробка м'яса"

Про матеріал
Візуальний супровід лекційного заняття з теми: "Переробка м'яса" з дисципліни "Машини та обладнання для переробки с-г продукції"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ХАРАКТЕРНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ І ЗБЕРІГАННЯ М'ЯСА І РИБИ

Номер слайду 2

ГОТОВА ПРОДУКЦІЯ ПЕРЕРОБКИ М'ЯСА І РИБИ

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

КОПЧЕНА ПРОДУКЦІЯ

Номер слайду 6

Готова м'ясна продукція

Номер слайду 7

Рибна продукція

Номер слайду 8

ВИРОБНИЦТВО КОВБАС І СОСИСОК

Номер слайду 9

Модульний цех для виробництва ковбас

Номер слайду 10

Виробництво ковбас

Номер слайду 11

. Виробництво сосисок

Номер слайду 12

КЛАСИФІКАЦІЯМАШИН

Номер слайду 13

В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД АСОРТИМЕНТУ ПРОДУКЦІЇДЛЯ ПЕРЕРОБКИ МЯСА І РИБИВИКОРИСТОВУЮТЬ МАШИНИ

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

. МАШИНИ ДЛЯ ПОДРІБНЕННЯ СИРОВИНИ

Номер слайду 18

. ДЛЯ ПОДРІБНЕННЯ СИРОВИНИ ВИКОРИСТОВУЮТЬДЕЗІНТЕГРАТОРИ,КУТЕРИ, ВОВЧКИ

Номер слайду 19

. ДЕЗІНТЕГРАТОРИ

Номер слайду 20

. ДЕЗІНТЕГРАТОРИ ПРИЗНАЧЕНІ ДЛЯ ТОНКОГО ПОДРІБНЕННЯ М’ЯСНОЇ М’ЯКОЇ СИРОВИНИ І ПЕРЕТВОРЕННЯ ЇЇ В ОДНОРІДНУ ГОМОГЕННУ МАСУ.

Номер слайду 21

 Загальний вид дезінтегратора.

Номер слайду 22

ПОДРІБНЮВАЛЬНИЙ МЕХАНІЗМ ДЕЗІНТЕГРАТОРА

Номер слайду 23

 .

Номер слайду 24

СХЕМА РОБОТИ ДЕЗІНТЕГРАТОРА

Номер слайду 25

 .а-загальна будова б- робочий диск1,6-електродвигун,2-бункер,3,4-диск,7-рама

Номер слайду 26

 . Схема роботи дезінтегратора.1-корпус;2-нерухомий диск із штифтами;3-рухомий диск із штифтамиж; 4-бункер

Номер слайду 27

 . Схема руху дисків дезінтегратора.

Номер слайду 28

. КУТЕРИ

Номер слайду 29

. КУТЕРИ ПРИЗНАЧЕНІ ДЛЯ ТОНКОГО ПОДРІБНЕННЯ М’ЯСНОЇ М’ЯКОЇ СИРОВИНИ І ПЕРЕТВОРЕННЯ ЇЇ В ОДНОРІДНУ ГОМОГЕННУ МАСУ.

Номер слайду 30

. В КУТЕРІ ПРОХОДИТЬ ПОДРІБНЕННЯ І ПЕРЕМІШУВАННЯ МАСИ. ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ФАРШІВ ДЛЯ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ З РІЗНИМИ КОМПОНЕНТАМИ

Номер слайду 31

. ЗАГАЛЬНИЙ ВИД КУТЕРИ

Номер слайду 32

.

Номер слайду 33

.

Номер слайду 34

. БУДОВА КУТЕРА

Номер слайду 35

.

Номер слайду 36

. КІНЕМАТИЧНА СХЕМА ПРИВОДУ

Номер слайду 37

. Кінематична схема кутера Л5–ФКН1, 2, 7 – електродвигуни; 3,4 – клинопасові передачі; 5,6 – черв’ячні редуктори; 8 – вивантажувач; 9 – ножовий вал; 10 – чаша.

Номер слайду 38

. РОБОТА КУТЕРА

Номер слайду 39

.

Номер слайду 40

. СХЕМА РОБОТИ КУТЕРА

Номер слайду 41

. Схема роботи кутера. 1–чаша; 2–серповидний ніж; 3–кришка; 4–вал

Номер слайду 42

. ГОТОВА ПРОДУКЦІЯ

Номер слайду 43

. Подрібнена маса

Номер слайду 44

. ВОВЧКИ (М‘ЯСОРУБКИ)

Номер слайду 45

ОСОБЛИВІСТЮ РОБОТИ ШНЕКА Є СТВОРЕННЯ НИМ ТИСКУ ДОСТАТНЬОГО ДЛЯ ПРОСУВАННЯ М’ЯСА ЧЕРЕЗ РІЖУЧИЙ МЕХАНІЗМ БЕЗ ВИТИСКАННЯ ПРОДУКТУ РІДКОЇ ФАЗИ.

Номер слайду 46

. РІЖУЧИЙ МЕХАНІЗМ СКЛАДАЄТЬСЯ З НЕРУХОМОЇ ПІДРІЗНОЇ РЕШІТКИ, РУХОМИХ ХРЕСТОПОДІБНИХ НОЖІВ І НЕРУХОМИХ НОЖОВИХ РЕШІТОК З РІЗНИМ ДІАМЕТРОМ ОТВОРІВ І ЗАЖИМНОЇ ГАЙКИ.

Номер слайду 47

. НАЙБІЛЬШЕ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ОТРИМАЛИ РЕШІТКИ ДІАМЕТРОМ 160 І 200 ММ.

Номер слайду 48

. ЗАГАЛЬНИЙ ВИДВОВЧКА

Номер слайду 49

. Загальний вид і робота

Номер слайду 50

. Мясорубка промислова

Номер слайду 51

. Мясорубка промислова

Номер слайду 52

. Робота м'ясорубки

Номер слайду 53

. БУДОВАВОВЧКА

Номер слайду 54

. БУДОВА ВОВЧКА1-ГАЙКА, 2-РЕШІТКА, 3-НІЖ, 4-ШНЕК, 5-КОРПУС ШНЕКА, 6-ВОРОНКА, 7-ПЕСТИК, 8-КНОПКА УПРАВЛІННЯ, 9-КОРПУС

Номер слайду 55

.

Номер слайду 56

. Будова і схема роботи вовчка.1- корпус, 2-шнек, 3-виступи, 4-ущільнення, 5,6-сітки, 7-шайба, 8-ножі, 9-завантажувальна воронка

Номер слайду 57

. Робочі органи вовчка.

Номер слайду 58

. Шнек .

Номер слайду 59

. ФРЕШМІШАЛКИ

Номер слайду 60

. ДЛЯ ЗМІШУВАННЯ ДЕКІЛЬКОХ КОМПОНЕНТІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ФРЕШМІШАЛКИ

Номер слайду 61

. ЗАГАЛЬНИЙ ВИД ФРЕШМІШАЛКИ

Номер слайду 62

. Фрешмішалка

Номер слайду 63

. ФАРШЕМІШАЛКИ

Номер слайду 64

. Фрешмішалка

Номер слайду 65

. ПНЕВМАТИЧНІ ШПРИЦИ

Номер слайду 66

. ПНЕВМАТИЧНІ ШПРИЦИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ДЛЯ НАПОВНЕННЯ КОВБАС, СОСИСОК ПРИГОТОВЛЕНИМ ФАРШЕМ

Номер слайду 67

. ЗАГАЛЬНИЙ ВИД ПНЕВМАТИЧНОГО ШПРИЦА

Номер слайду 68

. Шприц пневматичний

Номер слайду 69

. РОБОТА ПНЕВМАТИЧНОГО ШПРИЦА

Номер слайду 70

. Наповнення оболонки

Номер слайду 71

. Формування виробу

Номер слайду 72

. Сформованний виріб

Номер слайду 73

.

Номер слайду 74

. Камера дозрівання

Номер слайду 75

. Камера дозріва-ння

Номер слайду 76

. Камера сушіння мяса і риби

Номер слайду 77

. Камера для копчення

Номер слайду 78

.

Номер слайду 79

.

Номер слайду 80

. Варочний котел

Номер слайду 81

. ОБРОБІТОК М'ЯСА

Номер слайду 82

.

Номер слайду 83

.

Номер слайду 84

.

Номер слайду 85

. ЯКІСТЬ М'ЯСА

Номер слайду 86

.

Номер слайду 87

.

Номер слайду 88

. СХЕМА ОБРОБІТКУ М'ЯСА

Номер слайду 89

.

Номер слайду 90

. ЛІНІЯ ПЕРЕРОБКИ М'ЯСА

Номер слайду 91

. Лінія переробки свинини

Номер слайду 92

. Лінія переробки

Номер слайду 93

. Лінія переробки

Номер слайду 94

.

Номер слайду 95

. Обвалювальний цех

Номер слайду 96

. Лінія переробки птиці

Номер слайду 97

. Лінія переробки птиці

Номер слайду 98

. Лінія переробки птиці

Номер слайду 99

. ОБВАЛОВАНЕ М'ЯСА ПІДДАЄТЬСЯОХОЛОДЖЕННЮ

Номер слайду 100

.

Номер слайду 101

. Зберігання в морозильних камерах

Номер слайду 102

. Холодильна установка

Номер слайду 103

. ОБЛАДНАННЯ ДЛЯПЕРЕРОБКИ М'ЯСА

Номер слайду 104

. Розрихлювач мяса

Номер слайду 105

. Вакуумний масажер мяса

Номер слайду 106

. Обвалувач мяса

Номер слайду 107

. Транспортер

Номер слайду 108

. Транспортер

Номер слайду 109

. Транспортер

Номер слайду 110

. Транспортер

Номер слайду 111

. Прес - сепаратор для механічної обвалки

Номер слайду 112

. Прес сепаратор для механічної обвалки мяса

Номер слайду 113

. Прес сепаратор для механічної обвалки мяса

Номер слайду 114

. Прес сепаратор для механічної обвалки мяса

Номер слайду 115

. Центрафуга для ощипування

Номер слайду 116

.

Номер слайду 117

. Обвалка окорок і голень

Номер слайду 118

. КОНТРОЛЬЯКОСТІ ОБВАЛКИ М'ЯСА

Номер слайду 119

. Контроль Pro. Foss для мяса мехобвалки

Номер слайду 120

. Контроль обваловки

Номер слайду 121

. ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ОБРОБІТКУ РИБИ

Номер слайду 122

. ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ОБРОБІТКУ РИБИ

Номер слайду 123

. Лінія для переробки риби

Номер слайду 124

. Лінія для переробки риби

Номер слайду 125

. Обладнання для переробки риби

Номер слайду 126

. Обладнання для переробки риби

Номер слайду 127

. Обладнання для переробки риби

Номер слайду 128

. Ножі

Номер слайду 129

. Рибочистка електрична е. РЧ-1

Номер слайду 130

. Машина для чищення луски

Номер слайду 131

. Прес мехобвалки риби

Номер слайду 132

. Пристрій для видалення голови

Номер слайду 133

. Пристрій для видалення голови

Номер слайду 134

. Автоматична Машина для філетирування

Номер слайду 135

. Лінія для отримання філе

Номер слайду 136

. Прес мехобвалки риби

Номер слайду 137

. Лінія для отримання філе

Номер слайду 138

. Ноббінгова машина для переробки дрібної риби ФПМ-100

Номер слайду 139

. Лінія для копчення риби

Номер слайду 140

. Коптильна шафа

Номер слайду 141

. МИТТЯ ТАРИ

Номер слайду 142

. Транспортер

Номер слайду 143

. Миття ящиків

pptx
Додано
5 лютого 2021
Переглядів
708
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку