. Схема роботи кутера. 1–чаша; 2–серповидний ніж; 3–кришка; 4–вал
Номер слайду 42
. ГОТОВА ПРОДУКЦІЯ
Номер слайду 43
. Подрібнена маса
Номер слайду 44
. ВОВЧКИ (М‘ЯСОРУБКИ)
Номер слайду 45
ОСОБЛИВІСТЮ РОБОТИ ШНЕКА Є СТВОРЕННЯ НИМ ТИСКУ ДОСТАТНЬОГО ДЛЯ ПРОСУВАННЯ М’ЯСА ЧЕРЕЗ РІЖУЧИЙ МЕХАНІЗМ БЕЗ ВИТИСКАННЯ ПРОДУКТУ РІДКОЇ ФАЗИ.
Номер слайду 46
. РІЖУЧИЙ МЕХАНІЗМ СКЛАДАЄТЬСЯ З НЕРУХОМОЇ ПІДРІЗНОЇ РЕШІТКИ, РУХОМИХ ХРЕСТОПОДІБНИХ НОЖІВ І НЕРУХОМИХ НОЖОВИХ РЕШІТОК З РІЗНИМ ДІАМЕТРОМ ОТВОРІВ І ЗАЖИМНОЇ ГАЙКИ.
Номер слайду 47
. НАЙБІЛЬШЕ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ОТРИМАЛИ РЕШІТКИ ДІАМЕТРОМ 160 І 200 ММ.