ФІЗИЧНИЙ СПОСІБ Є ДІЄЮ:-ВИСОКИХ І НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР- ВИСОКОГО ОСМАТИЧНОГО ТИСКУ
Номер слайду 8
ХІМІЧНИЙ СПОСІБ ОСНОВАНИЙ НА ВЛАСТИВОСТЯХ МІКРОФЛОРИ РОЗВИВАТИСЯ В МЕЖАХ ПЕВНОЇ КИСЛОТНОСТІ
Номер слайду 9
ПРИ ПЕРЕРОБЦІ І ЗБЕРІГАННІ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ ВИКОРИСТОВУЮТЬ РІЗНОМАНІТНЕ ОБЛАДНАННЯ
Номер слайду 10
ТЕХНОЛОГІЧНА ЛІНІЯ ПЕРЕРОБКИ ОВОЧІВ І ФРУКТІВ
Номер слайду 11
Номер слайду 12
СХЕМА ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ЛІНІЇ ПЕРЕРОБКИ ОВОЧІВ І ФРУКТІВ
Номер слайду 13
Номер слайду 14
ДЛЯ ОТРИМАННЯ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇПЛОДИ І ОВОЧІ МИЮТЬ, ПОДРІБНЮЮТЬ, ФЕРМЕНТИЗУЮТЬ, ПАСТЕРИЗУЮТЬ, ПРЕСУЮТЬ, ВИПАРЮЮТЬ ТА ІН.
Номер слайду 15
ПРОЦЕС МИТТЯ ОВОЧІВ І ФРУКТІВ
Номер слайду 16
Миття овочів в побутових умовах
Номер слайду 17
Миття овочів
Номер слайду 18
ПРОЦЕС МИТТЯ ОВОЧІВ І ФРУКТІВ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА ПРОВОДЯТЬ В МИЙНИХ МАШИНАХ
Номер слайду 19
Транспортер
Номер слайду 20
Миття овочів
Номер слайду 21
Процес миття овочів
Номер слайду 22
Машина з мийною ваною
Номер слайду 23
Мийна машина для миття овочів і фруктів
Номер слайду 24
Вентиляторна мийна машина
Номер слайду 25
Барабанна мийна машина з насадками
Номер слайду 26
СОРТУВАННЯ
Номер слайду 27
В ПРОЦЕСІ ПЕРЕРОБКИ ОВОЧІВ І ФРУКТІВ ПРОХОДЯТЬ СОРТУВАННЯ
Номер слайду 28
Обладнання для сортування яблук
Номер слайду 29
Лінія для сортування яблук
Номер слайду 30
Обладнання для сортування картоплі
Номер слайду 31
Обладнання для сортування картоплі
Номер слайду 32
В ПРОЦЕСІ ПЕРЕРОБКИ ОВОЧІВ І ФРУКТІВ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА ПРОВОДЯТЬ ЇХ ПОДРІБНЕННЯ
Номер слайду 33
Сировина для подрібнення
Номер слайду 34
Подрібнена маса
Номер слайду 35
МАШИНИ ДЛЯ ПОДРІБНЕННЯ
Номер слайду 36
Номер слайду 37
Ручний подрібнювач овочів
Номер слайду 38
Овочерізка промислова
Номер слайду 39
Ніж дисковий для подрібненя на шматки
Номер слайду 40
Ніж для мілкого подрібнення
Номер слайду 41
Комбінований ніж
Номер слайду 42
МАШИНА ДЛЯ НАРІЗАННЯ ЯБЛУК
Номер слайду 43
Сушіння овочів
Номер слайду 44
МАШИНА ДЛЯ СУШІННЯ ОВОЧІВ І ФРУКТІВ
Номер слайду 45
СУШЕНІ ОВОЧІ І ФРУКТИ ДОБРЕ ЗБЕРІГАЮТЬСЯ
Номер слайду 46
Готова сушена продукція
Номер слайду 47
Готова сушена продукція
Номер слайду 48
СУШІННЯ ОВОЧІВ І ФРУКТІВ ПРОВОДЯТЬ В СУШИЛЬНИХ ШАФАХ
Номер слайду 49
Процес сушки овочів і фруктів
Номер слайду 50
Процес сушки овочів і фруктів
Номер слайду 51
Шафа для сушки овочів і фруктів
Номер слайду 52
Шафа для сушки овочів і фруктів
Номер слайду 53
Сушильна шафа на один візок
Номер слайду 54
Сушильна шафа на два візки
Номер слайду 55
Сушильна шафа на чотири візки
Номер слайду 56
Сушка овочів на лінії
Номер слайду 57
Номер слайду 58
Лінія заморозки
Номер слайду 59
ОБЛАДНАННЯ ДЛЯВИДАЛЕННЯКІСТОЧОК
Номер слайду 60
ПРИ ПЕРЕРОБЦІ КІСТОЧКОВИХФРУКТІВ ВИНИКАЄНЕОБХІДНІСТЬ ВИДАЛЕННЯКІСТОЧОК
Номер слайду 61
РУЧНИЙ ПРСТРІЙДЛЯ ВИДАЛЕННЯКІСТОЧОК
Номер слайду 62
Номер слайду 63
Номер слайду 64
Номер слайду 65
МЕХАНІЧНИЙ ПРСТРІЙДЛЯ ВИДАЛЕННЯКІСТОЧОК
Номер слайду 66
Номер слайду 67
Номер слайду 68
Номер слайду 69
МАШИНА ДЛЯ ВИДАЛЕННЯ КІСТОЧОК З АБРИКОСА, СЛИВИ, ПЕРСИКА
Номер слайду 70
Номер слайду 71
МАШИНА ДЛЯ ЧИСТКИ, НАРІЗАННЯ І ВИДАЛЕННЯ СЕРЦЕВИНИ З ЯБЛУКА
Номер слайду 72
Номер слайду 73
КОНСЕРВУВАННЯ
Номер слайду 74
Номер слайду 75
Номер слайду 76
ПРИ ПЕРЕРОБЦІ ПЛОДІВ ВИГОТОВЛЯЮТЬ ВАРЕННЯ, КОМПОТИ, СОКИ, ПЮРЕ
Номер слайду 77
Лінія виробництва компотів
Номер слайду 78
ТУРБО ЕКСТРАКТОР MOD. PR41
Номер слайду 79
ТУРБО ЕКСТРАКТОР MOD. PR41 ПРИЗНАЧЕНИЙ ДЛЯ ХОЛОДНОЇ ТА ГАРЯЧОЇ ЕКСТРАКЦІЇ
Номер слайду 80
ПЕРШИЙ СТУПІНЬ ПРОТИРАННЯ ВІДБУВАЄТЬСЯ ВІДРАЗУ ПІСЛЯ ДРОБЛЕННЯ, НАГРІВАННЯ ПУЛЬПИ - ПІСЛЯ ХОЛОДНОГО ЕКСТРАГУВАННЯ, ПІСЛЯ НАГРІВУ, ЗАКЛЮЧНЕ ПРОТИРАННЯ ПЮРЕ.
Номер слайду 81
Номер слайду 82
ВИРОБНИЦТВО СОКУ
Номер слайду 83
Номер слайду 84
СХЕМА ВИРОБНИЦТВА СОКУ
Номер слайду 85
Номер слайду 86
ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СОКУ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ДРОБАРКИ, ПРЕСИ, СТІКАЧІ, МАШИНИ ДЛЯ ОСВІТЛЕННЯ І ДЕАЕРАЦІЇ СОКУ
Номер слайду 87
Дробарка овочів і фруктів Д1-7,5
Номер слайду 88
Дробарка овочів і фруктів
Номер слайду 89
Змінні сита
Номер слайду 90
Змінні сита
Номер слайду 91
Прес для виробництва яблучного соку
Номер слайду 92
Прес для виробництва яблучного соку
Номер слайду 93
Прес гвинтовий
Номер слайду 94
Обладнання для приготування морсу
Номер слайду 95
Варочний котел з мішалкою
Номер слайду 96
Автоклав для стерилізації
Номер слайду 97
Стерилізатор
Номер слайду 98
Бланшувач TURBO-FLO
Номер слайду 99
АВТОМАТИ НАПОВНЮВАЛЬНІ ДН1
Номер слайду 100
Для наповнення банок рідкими харчовими продуктами в'язкістю до 0,4 кв. см продуктивність – 100 бан. / хв.