Візуальний супровід лекційного заняття з теми: "Переробка молока"

Про матеріал
Візуальний супровід лекційного заняття з теми: "Переробка молока" з дисципліни "Машини та обладнання для переробки с-г продукції"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ХАРАКТЕРНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА

Номер слайду 2

Номер слайду 3

ВИРОБНИЦТВО МОЛОКА В УКРАЇНІ

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Найбільшу частку молока екстра-ґатунку виробляють у центральній, північній і частково східній Україні. Лідери серед регіонів – Київщина, Черкащина та Чернігівщина, де частка молока екстра-ґатунку сягає відповідно 53%, 48,6% та 48%. На Сумщині – 31%. У решті регіонів – менше 20%.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

ВИРОБНИЦТВО МОЛОКА ТА МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ У СВІТІ

Номер слайду 14

МОЛОКА ВСІХ ВИДІВ У СВІТІ ДОСЯГЛО 727,1 МЛН. ТОНН. 83,4% ЦЬОГО МОЛОКА - КОРОВ'ЯЧЕ, Є НАЙБІЛЬШОЮ У ЗАГАЛЬНОМУ ВИРОБНИЦТВІ

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

ГАТУНОК МОЛОКА(сорт)

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

ЖИРНІСТЬ МОЛОКА

Номер слайду 21

ДРІБНОДИСПЕРСНАФАЗА В МОЛОЦІ,МОЛОЧНИЙ ЖИР,ЗНАХОДИТЬСЯ У ВИГЛЯДІ КУЛЬОК. СЕРЕДНЯ ЖИРНІСТЬ МОЛОКА–3,8%

Номер слайду 22

ПОРІВНЯЛЬНА ЖИРНІСТЬ МОЛОКА ВІДОМИХ ВИДІВ ССАВЦІВ

Номер слайду 23

Номер слайду 24

ПРИ ЗДАЧІ МОЛОКА НА ПЕРЕРОБКУ ПЕРЕВІРЯЄТЬСЯ ЙОГО ЯКІСТЬ

Номер слайду 25

ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯЯКОСТІ СВІЖОВИДОЄНОГОМОЛОКА ПРОВОДИТЬСЯПЕРВИННА ПЕРЕРОБКА

Номер слайду 26

ПЕРВИННА ПЕРЕРОБКА МОЛОКА ПОЧАТКОВОПРОВОДИТЬСЯВ ГОСПОДАРСТВІ

Номер слайду 27

СХЕМА ПЕРЕРОБКИ МОЛОКАВ ГОСПОДАРСТВІ

Номер слайду 28

Схема переробки молока

Номер слайду 29

ГОТОВА ПРОДУКЦІЯ МОЛОКОЗАВОДУ

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Готова продукція

Номер слайду 32

Готова продукція

Номер слайду 33

Номер слайду 34

СХЕМА ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА НА МОЛОКОЗАВОДІ

Номер слайду 35

Номер слайду 36

ПЕРЕРОБНІ ПІДПРИЄМСТВА

Номер слайду 37

Доставка молока на молокозавод

Номер слайду 38

Доставка молока на молокозавод в Ічні

Номер слайду 39

Вінницький молокозавод «Рошен»

Номер слайду 40

Датська компанія з переробки молока

Номер слайду 41

Обладнання для переробки молока

Номер слайду 42

Повний цикл переробки молока

Номер слайду 43

Повний цикл переробки молока

Номер слайду 44

ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА

Номер слайду 45

Пульт управління

Номер слайду 46

Номер слайду 47

Номер слайду 48

Номер слайду 49

Номер слайду 50

СЕПАРАТОРИ

Номер слайду 51

Номер слайду 52

Номер слайду 53

Номер слайду 54

СХЕМА РОБОТИ СЕПАРАТОРА

Номер слайду 55

Номер слайду 56

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ОХОЛОДЖЕННЯ

Номер слайду 57

Принцип охолодження

Номер слайду 58

Номер слайду 59

Танк-охолоджувач

Номер слайду 60

Охолоджувач

Номер слайду 61

Холодильне обладнання

Номер слайду 62

ТЕПЛООБМІННИКИ

Номер слайду 63

Пластинчасті теплообмінники

Номер слайду 64

Пароконтактні теплообмінники інжекційного та інфузійного типу відзначаються малими габаритами, високою ефективністю теплообміну і відповідно високою

Номер слайду 65

Номер слайду 66

ГОТОВА МОЛОЧНАПРОДУКЦІЯ

Номер слайду 67

Виробництво пляшкового молока

Номер слайду 68

Транспортер готової продукції

Номер слайду 69

Виробництво пакетованого молока

Номер слайду 70

Виробництво фасованої продукції

Номер слайду 71

ВИРОБНИЦТВО ТВЕРДОГО СИРУ

Номер слайду 72

ГОТОВА СИРНА ПРОДУКЦІЯ

Номер слайду 73

Сир, який виглядає як шмат сала, називається пластовий. Якщо з дирочками — насипний

Номер слайду 74

Готова продукція

Номер слайду 75

Номер слайду 76

СХЕМА ВИРОБНИЦТВА ТВЕРДОГО СИРУ

Номер слайду 77

Номер слайду 78

Номер слайду 79

Номер слайду 80

ТИПОВЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯВИРОБНИЦТВА ТВЕРДОГО СИРУ

Номер слайду 81

Номер слайду 82

Номер слайду 83

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯВИРОБНИЦТВА ТВЕРДОГО СИРУ ПРОДУКТИВНІСТЮ 10 ТОН (Угорщина)

Номер слайду 84

Номер слайду 85

ІТАЛІЙСЬКА ТЕХНОЛОГІЯВИРОБНИЦТВАТВЕРДОГО СИРУ

Номер слайду 86

Номер слайду 87

ТЕХНОЛОГІЯВИРОБНИЦТВАТВЕРДОГО СИРУ З ПЛІСНЯВОЮ

Номер слайду 88

Номер слайду 89

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯВИРОБНИЦТВА ТВЕРДОГО СИРУ В ДОМАШНІХ УМОВАХ

Номер слайду 90

Номер слайду 91

Автомат для фасування плавленого сиру

Номер слайду 92

Вана призначена для підігріву нормализова-нного молока до температури внесення закваски, сквашування молока в процесі утво-рення і охолодження сирного сгустку (калле).

Номер слайду 93

Ванна ТО-1, ТО-2, ВК-2,5 для охолодження і пресування готового сиру

Номер слайду 94

Емності для приготування сирної маси

Номер слайду 95

Емності для приготування сирної маси

Номер слайду 96

Процес сквашування молока

Номер слайду 97

Перемішування маси

Номер слайду 98

Процес виробництва сиру

Номер слайду 99

Приготування сирної маси

Номер слайду 100

Вана з мішалками

Номер слайду 101

Формування виробу

Номер слайду 102

Виробництво сиру

Номер слайду 103

Виробництво сиру

Номер слайду 104

Формування виробу

Номер слайду 105

Обладнання для формування сиру пластами

Номер слайду 106

Обладнання для пресування сиру

Номер слайду 107

Модуль формування і чедеризації

Номер слайду 108

Форма для формування головок сиру

Номер слайду 109

Прес вертикальний

Номер слайду 110

Прес горизонтальний мембранний

Номер слайду 111

Прес механічний

Номер слайду 112

Ручний прес

Номер слайду 113

Робота з ручним пресом

Номер слайду 114

Форма з сировиною

Номер слайду 115

Форма під костромський і російський сир

Номер слайду 116

Насипні форми

Номер слайду 117

Насипні форми

Номер слайду 118

Пластовий сир

Номер слайду 119

Пластовий сир

Номер слайду 120

Форми для формування головки сиру

Номер слайду 121

Формування виробу

Номер слайду 122

Формування виробу

Номер слайду 123

НЕКОНТРОЛЬОВАНА ВОЛОГІСТЬ СТВОРЮЄ ПРОБЛЕМИ ОБСУШКИ СИРУ НА СТАДІЇ ЙОГО ДОЗРІВАННЯ, А ТАКОЖ У ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ

Номер слайду 124

Формування і використання осушувачів

Номер слайду 125

Використання осушувачів

Номер слайду 126

Готова продукція

Номер слайду 127

Обладнання для виробництва сира сулугуні

Номер слайду 128

Сир качавалло

Номер слайду 129

Сир моцарелла

Номер слайду 130

Сир пирятинського молокозаводу

Номер слайду 131

Шкаф для дозрівання сиру

Номер слайду 132

Міні цех по виробництву сиру

Номер слайду 133

Транспортер сиру

Номер слайду 134

ВИРОБНИЦТВО СИРУ«ФЕТА»

Номер слайду 135

Виробництво сиру «Фета»

Номер слайду 136

Виробництво сиру «Фета»

Номер слайду 137

Виробництво сиру «Фета»

Номер слайду 138

ВИРОБНИЦТВО СИРУКОСИЧКИ

Номер слайду 139

Виробництво косичок

Номер слайду 140

Апарат для видавлювання сирних ниток

Номер слайду 141

Транспортер сирних ниток

Номер слайду 142

Виробництво косичок

Номер слайду 143

ВИРОБНИЦТВО КИСЛОМОЛОЧНОГО СИРУ

Номер слайду 144

Готова фасована продукція

Номер слайду 145

Обладнання для виробництва сиру

Номер слайду 146

Обладнання для сквашування

Номер слайду 147

Вани

Номер слайду 148

Розсипний кисломолочний сир

Номер слайду 149

ВИРОБНИЦТВО МАСЛА

Номер слайду 150

ГОТОВА ПРОДУКЦІЯ

Номер слайду 151

Номер слайду 152

МІНІ ЗАВОД З ВИРОБНИЦТВА СИРУТА МАСЛА

Номер слайду 153

Номер слайду 154

Номер слайду 155

Номер слайду 156

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯВИРОБНИЦТВА МАСЛА

Номер слайду 157

Номер слайду 158

Номер слайду 159

Номер слайду 160

Номер слайду 161

Номер слайду 162

Номер слайду 163

Для нарізки масла

Номер слайду 164

Струна для масла

Номер слайду 165

Номер слайду 166

Номер слайду 167

ВИРОБНИЦТВО ЙОГУРТУ

Номер слайду 168

Виробництво йогурту

Номер слайду 169

Виробництво йогурту

Номер слайду 170

Виробництво йогурту

Номер слайду 171

ВИРОБНИЦТВО КЕФІРУ

Номер слайду 172

Обладнання для виробництва кефіру

Номер слайду 173

Заквасники

Номер слайду 174

Номер слайду 175

Виробництво морозива

Номер слайду 176

Виробництво морозива

Номер слайду 177

Виробництво морозива

Номер слайду 178

Виробництво морозива

Номер слайду 179

Виробництво морозива

Номер слайду 180

Виробництво морозива

Номер слайду 181

Виробництво морозива

Номер слайду 182

Виробництво морозива

Номер слайду 183

ВИРОБНИЦТВОМ‘ЯКОГО МОРОЗИВА

Номер слайду 184

Асортимент

Номер слайду 185

Фризер для виробництва м'якого морозива

Номер слайду 186

Готова продукція

Номер слайду 187

Фризер Taylor 710 для виробництва м'якого морозива та замороженого йогурту

Номер слайду 188

ВИРОБНИЦТВОЗГУЩЕНОГО МОЛОКА

Номер слайду 189

Номер слайду 190

Мінізавод з виробництва згущеного молока

Номер слайду 191

СХЕМА ВИРОБНИЦТВАЗГУЩЕНОГО МОЛОКА

Номер слайду 192

Номер слайду 193

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВАСОУСІВ І МАЙОНЕЗУ

Номер слайду 194

Обладнання для виробництва соусів і майонезу

Номер слайду 195

КЛАСИФІКАЦІЯОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТРАНСПОРТУВАННЯ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

Номер слайду 196

pptx
Додано
5 лютого 2021
Переглядів
493
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку