Найбільшу частку молока екстра-ґатунку виробляють у центральній, північній і частково східній Україні. Лідери серед регіонів – Київщина, Черкащина та Чернігівщина, де частка молока екстра-ґатунку сягає відповідно 53%, 48,6% та 48%. На Сумщині – 31%. У решті регіонів – менше 20%.
Номер слайду 6
Номер слайду 7
Номер слайду 8
Номер слайду 9
Номер слайду 10
Номер слайду 11
Номер слайду 12
Номер слайду 13
ВИРОБНИЦТВО МОЛОКА ТА МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ У СВІТІ
Номер слайду 14
МОЛОКА ВСІХ ВИДІВ У СВІТІ ДОСЯГЛО 727,1 МЛН. ТОНН. 83,4% ЦЬОГО МОЛОКА - КОРОВ'ЯЧЕ, Є НАЙБІЛЬШОЮ У ЗАГАЛЬНОМУ ВИРОБНИЦТВІ
Номер слайду 15
Номер слайду 16
Номер слайду 17
ГАТУНОК МОЛОКА(сорт)
Номер слайду 18
Номер слайду 19
Номер слайду 20
ЖИРНІСТЬ МОЛОКА
Номер слайду 21
ДРІБНОДИСПЕРСНАФАЗА В МОЛОЦІ,МОЛОЧНИЙ ЖИР,ЗНАХОДИТЬСЯ У ВИГЛЯДІ КУЛЬОК. СЕРЕДНЯ ЖИРНІСТЬ МОЛОКА–3,8%
Номер слайду 22
ПОРІВНЯЛЬНА ЖИРНІСТЬ МОЛОКА ВІДОМИХ ВИДІВ ССАВЦІВ
Номер слайду 23
Номер слайду 24
ПРИ ЗДАЧІ МОЛОКА НА ПЕРЕРОБКУ ПЕРЕВІРЯЄТЬСЯ ЙОГО ЯКІСТЬ
Номер слайду 25
ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯЯКОСТІ СВІЖОВИДОЄНОГОМОЛОКА ПРОВОДИТЬСЯПЕРВИННА ПЕРЕРОБКА
Номер слайду 26
ПЕРВИННА ПЕРЕРОБКА МОЛОКА ПОЧАТКОВОПРОВОДИТЬСЯВ ГОСПОДАРСТВІ
Номер слайду 27
СХЕМА ПЕРЕРОБКИ МОЛОКАВ ГОСПОДАРСТВІ
Номер слайду 28
Схема переробки молока
Номер слайду 29
ГОТОВА ПРОДУКЦІЯ МОЛОКОЗАВОДУ
Номер слайду 30
Номер слайду 31
Готова продукція
Номер слайду 32
Готова продукція
Номер слайду 33
Номер слайду 34
СХЕМА ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА НА МОЛОКОЗАВОДІ
Номер слайду 35
Номер слайду 36
ПЕРЕРОБНІ ПІДПРИЄМСТВА
Номер слайду 37
Доставка молока на молокозавод
Номер слайду 38
Доставка молока на молокозавод в Ічні
Номер слайду 39
Вінницький молокозавод «Рошен»
Номер слайду 40
Датська компанія з переробки молока
Номер слайду 41
Обладнання для переробки молока
Номер слайду 42
Повний цикл переробки молока
Номер слайду 43
Повний цикл переробки молока
Номер слайду 44
ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА
Номер слайду 45
Пульт управління
Номер слайду 46
Номер слайду 47
Номер слайду 48
Номер слайду 49
Номер слайду 50
СЕПАРАТОРИ
Номер слайду 51
Номер слайду 52
Номер слайду 53
Номер слайду 54
СХЕМА РОБОТИ СЕПАРАТОРА
Номер слайду 55
Номер слайду 56
ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ОХОЛОДЖЕННЯ
Номер слайду 57
Принцип охолодження
Номер слайду 58
Номер слайду 59
Танк-охолоджувач
Номер слайду 60
Охолоджувач
Номер слайду 61
Холодильне обладнання
Номер слайду 62
ТЕПЛООБМІННИКИ
Номер слайду 63
Пластинчасті теплообмінники
Номер слайду 64
Пароконтактні теплообмінники інжекційного та інфузійного типу відзначаються малими габаритами, високою ефективністю теплообміну і відповідно високою
Номер слайду 65
Номер слайду 66
ГОТОВА МОЛОЧНАПРОДУКЦІЯ
Номер слайду 67
Виробництво пляшкового молока
Номер слайду 68
Транспортер готової продукції
Номер слайду 69
Виробництво пакетованого молока
Номер слайду 70
Виробництво фасованої продукції
Номер слайду 71
ВИРОБНИЦТВО ТВЕРДОГО СИРУ
Номер слайду 72
ГОТОВА СИРНА ПРОДУКЦІЯ
Номер слайду 73
Сир, який виглядає як шмат сала, називається пластовий. Якщо з дирочками — насипний
Номер слайду 74
Готова продукція
Номер слайду 75
Номер слайду 76
СХЕМА ВИРОБНИЦТВА ТВЕРДОГО СИРУ
Номер слайду 77
Номер слайду 78
Номер слайду 79
Номер слайду 80
ТИПОВЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯВИРОБНИЦТВА ТВЕРДОГО СИРУ
Номер слайду 81
Номер слайду 82
Номер слайду 83
ОБЛАДНАННЯ ДЛЯВИРОБНИЦТВА ТВЕРДОГО СИРУ ПРОДУКТИВНІСТЮ 10 ТОН (Угорщина)
Номер слайду 84
Номер слайду 85
ІТАЛІЙСЬКА ТЕХНОЛОГІЯВИРОБНИЦТВАТВЕРДОГО СИРУ
Номер слайду 86
Номер слайду 87
ТЕХНОЛОГІЯВИРОБНИЦТВАТВЕРДОГО СИРУ З ПЛІСНЯВОЮ
Номер слайду 88
Номер слайду 89
ОБЛАДНАННЯ ДЛЯВИРОБНИЦТВА ТВЕРДОГО СИРУ В ДОМАШНІХ УМОВАХ
Номер слайду 90
Номер слайду 91
Автомат для фасування плавленого сиру
Номер слайду 92
Вана призначена для підігріву нормализова-нного молока до температури внесення закваски, сквашування молока в процесі утво-рення і охолодження сирного сгустку (калле).
Номер слайду 93
Ванна ТО-1, ТО-2, ВК-2,5 для охолодження і пресування готового сиру
Номер слайду 94
Емності для приготування сирної маси
Номер слайду 95
Емності для приготування сирної маси
Номер слайду 96
Процес сквашування молока
Номер слайду 97
Перемішування маси
Номер слайду 98
Процес виробництва сиру
Номер слайду 99
Приготування сирної маси
Номер слайду 100
Вана з мішалками
Номер слайду 101
Формування виробу
Номер слайду 102
Виробництво сиру
Номер слайду 103
Виробництво сиру
Номер слайду 104
Формування виробу
Номер слайду 105
Обладнання для формування сиру пластами
Номер слайду 106
Обладнання для пресування сиру
Номер слайду 107
Модуль формування і чедеризації
Номер слайду 108
Форма для формування головок сиру
Номер слайду 109
Прес вертикальний
Номер слайду 110
Прес горизонтальний мембранний
Номер слайду 111
Прес механічний
Номер слайду 112
Ручний прес
Номер слайду 113
Робота з ручним пресом
Номер слайду 114
Форма з сировиною
Номер слайду 115
Форма під костромський і російський сир
Номер слайду 116
Насипні форми
Номер слайду 117
Насипні форми
Номер слайду 118
Пластовий сир
Номер слайду 119
Пластовий сир
Номер слайду 120
Форми для формування головки сиру
Номер слайду 121
Формування виробу
Номер слайду 122
Формування виробу
Номер слайду 123
НЕКОНТРОЛЬОВАНА ВОЛОГІСТЬ СТВОРЮЄ ПРОБЛЕМИ ОБСУШКИ СИРУ НА СТАДІЇ ЙОГО ДОЗРІВАННЯ, А ТАКОЖ У ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ
Номер слайду 124
Формування і використання осушувачів
Номер слайду 125
Використання осушувачів
Номер слайду 126
Готова продукція
Номер слайду 127
Обладнання для виробництва сира сулугуні
Номер слайду 128
Сир качавалло
Номер слайду 129
Сир моцарелла
Номер слайду 130
Сир пирятинського молокозаводу
Номер слайду 131
Шкаф для дозрівання сиру
Номер слайду 132
Міні цех по виробництву сиру
Номер слайду 133
Транспортер сиру
Номер слайду 134
ВИРОБНИЦТВО СИРУ«ФЕТА»
Номер слайду 135
Виробництво сиру «Фета»
Номер слайду 136
Виробництво сиру «Фета»
Номер слайду 137
Виробництво сиру «Фета»
Номер слайду 138
ВИРОБНИЦТВО СИРУКОСИЧКИ
Номер слайду 139
Виробництво косичок
Номер слайду 140
Апарат для видавлювання сирних ниток
Номер слайду 141
Транспортер сирних ниток
Номер слайду 142
Виробництво косичок
Номер слайду 143
ВИРОБНИЦТВО КИСЛОМОЛОЧНОГО СИРУ
Номер слайду 144
Готова фасована продукція
Номер слайду 145
Обладнання для виробництва сиру
Номер слайду 146
Обладнання для сквашування
Номер слайду 147
Вани
Номер слайду 148
Розсипний кисломолочний сир
Номер слайду 149
ВИРОБНИЦТВО МАСЛА
Номер слайду 150
ГОТОВА ПРОДУКЦІЯ
Номер слайду 151
Номер слайду 152
МІНІ ЗАВОД З ВИРОБНИЦТВА СИРУТА МАСЛА
Номер слайду 153
Номер слайду 154
Номер слайду 155
Номер слайду 156
ОБЛАДНАННЯ ДЛЯВИРОБНИЦТВА МАСЛА
Номер слайду 157
Номер слайду 158
Номер слайду 159
Номер слайду 160
Номер слайду 161
Номер слайду 162
Номер слайду 163
Для нарізки масла
Номер слайду 164
Струна для масла
Номер слайду 165
Номер слайду 166
Номер слайду 167
ВИРОБНИЦТВО ЙОГУРТУ
Номер слайду 168
Виробництво йогурту
Номер слайду 169
Виробництво йогурту
Номер слайду 170
Виробництво йогурту
Номер слайду 171
ВИРОБНИЦТВО КЕФІРУ
Номер слайду 172
Обладнання для виробництва кефіру
Номер слайду 173
Заквасники
Номер слайду 174
Номер слайду 175
Виробництво морозива
Номер слайду 176
Виробництво морозива
Номер слайду 177
Виробництво морозива
Номер слайду 178
Виробництво морозива
Номер слайду 179
Виробництво морозива
Номер слайду 180
Виробництво морозива
Номер слайду 181
Виробництво морозива
Номер слайду 182
Виробництво морозива
Номер слайду 183
ВИРОБНИЦТВОМ‘ЯКОГО МОРОЗИВА
Номер слайду 184
Асортимент
Номер слайду 185
Фризер для виробництва м'якого морозива
Номер слайду 186
Готова продукція
Номер слайду 187
Фризер Taylor 710 для виробництва м'якого морозива та замороженого йогурту
Номер слайду 188
ВИРОБНИЦТВОЗГУЩЕНОГО МОЛОКА
Номер слайду 189
Номер слайду 190
Мінізавод з виробництва згущеного молока
Номер слайду 191
СХЕМА ВИРОБНИЦТВАЗГУЩЕНОГО МОЛОКА
Номер слайду 192
Номер слайду 193
ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВАСОУСІВ І МАЙОНЕЗУ
Номер слайду 194
Обладнання для виробництва соусів і майонезу
Номер слайду 195
КЛАСИФІКАЦІЯОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТРАНСПОРТУВАННЯ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ