Вправи "Хмарки слів"

Про матеріал
Wordart- програма для створення хмари тегів та візуалізації термінів, понять, явищ, характеристики, сприяє мотивації освітньої діяльності учнів шляхом створення проблемних ситуацій, забезпечує наступність у реалізації понятійно-термінологічного аспекту теми, що вивчаєте.
Перегляд файлу

Вправа «Хмарка слів» https://wordart.com/gtpiwkt3xq5x/word - art%20207 У які спільноти об’єднувались люди в минулому і об’єднуються сьогодні ? У минулому …………. Сьогодні ……… Вправа «Хмарка слів» https://wordart.com/5ikjbchc3c7s/word - art%20235 Завдання для групи 3. Проаналізуй хмарку слів та встав пропущені слова. Давні люди створювали скульптури з м’яких порід ………, ………., ……….., ………….., ....... .Творами мистецтва є ………….. . Найдавніші з них було знайдено у ………………………. …………………. віком ………………. ……….. …….. років.

Вправа «Хмарка слів» https://wordart.com/frkdxmyv1x9y/word - art%20225 Розглянь хмарку слів. Випиши в словники, що таке рід (родова община). Склади розповідь про родову общину

Вправа «Хмарка слів» https://wordart.com/fv10dz0bms7r/word - art%20226 Розглянь хмарку слів. Випиши в словники, що таке сусідська община. Як відбувся перехід від родової общини до сусідської ?

docx
Додано
11 жовтня 2023
Переглядів
138
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку