Welcome to the zoo! Тестування

Про матеріал
Тестування після вивчення нового матеріалу. Опрацювання нових слів та граматики can.
Перегляд файлу

-HELLO! Мене звати _________ і я-викладач FLASH!Сьогодні я хочу показати Вам, що англійська з нами насправді дуже цікава та легка. Обіцяю Вам, що сьогодні ми проведемо дуже весело та корисно час, але для початку нам потрібно познайомитися. Я впевнена, що більшість з Вас має вдома улюбленця або мріє про нього, чи не так? Розкажіть трішки про себе ,наприклад, як Вас звати, звідки Ви та яку тваринку маєте.

 

Але котики і цуценятка є майже у всіх,а як щодо інших тваринок?Жирафа або мавпочку ми звийчайно не можемо завести вдома,тому я пропоную сьогодні нам відправитися у зоопарк та познайомитися там з різними його жителями.

Word list

1.zoo

2.a monkey

3.a lion

4.a camel

5.a giraffe

6.a hippo

7.a panda

Games

  1. https://wordwall.net/ru/resource/33050201/in-the-zoo
  2. https://wordwall.net/ru/resource/1396489/zoo-animals

Ні для кого не секрет,що тваринки дуже розумні та спритні,тому кожен з них може виконувати різні незвичні дії.Для того,щоб розповісти своїм друзям про кмітливу мавпочку,яка може лазити по пальмах,щоб зібрати смачні банани або про виносливого верблюда,який може не пити води тиждень ми використовуємо дієслово CAN.Це справжній друг усіх діток,який ніяк не змінює порядку слів у реченні та основного дієслова.Ми просто маємо поставити його перед дією,яку виконує тваринка.

Наприклад^

1.A monkey CAN jump.

2.A lion CAN run.

 

 

 

 

Exercises

  1. https://www.liveworksheets.com/worksheets/en/English_as_a_Second_Language_(ESL)/Animals_can_or_can't/Animal_actions_tr1367331bz
  2. https://www.liveworksheets.com/worksheets/en/English_as_a_Second_Language_(ESL)/Animals_can_or_can't/Animals-Can_ir110365zm

Translation

1.Крокодил може плавати.

2.Мавпа може лазити по деревах.

3.Кенгуру може пригати.

4.Тигр може швидко бігати.

5.Жираф може їсти листя.

Наша подорож,на жаль,підходить до кінця,але я сподіваюся,що Ваша мандрівка в країну англійської триватиме ще довго. Сьогодні ми дуже гарно провели час,а головне засвоїли нову тему.Дякую Вам за плідну роботу!

 

 

 

 

docx
Додано
18 вересня 2022
Переглядів
231
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку