Захід "День Конституції України "

Про матеріал
Розробка заходу "День Конституції України " для різновікової категорії . Дійові особи: ведучі, танцювальний номер, та солісти. Державна символіка: прапор, тризуб,
Перегляд файлу

 

ЗАТВЕРДЖУЮ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сценарій свята

 присвячений Дню конституції України

«Ти в серці моїм, Україно! »

 

 

 

 

 

Дата:

Місце:

Аудиторія:

 

 

 

Декоративно-художнє оформлення: Герб, прапор України, маленькі прапорці з двох сторін, знамено.

 

Технічні засоби: 3 радіомікрофони, 2шнуркових мікрофонів,  2 стойки, комутація, 3 переноски,, вертикальний лінійний масив.

 

Реквізит: Банер з дівчиною біля виставки(підставка для нього)

 

Ведучі:

 

 

 

 

До початку свята лунають патріотичні пісні. 

Початок свята.

Ф.000. Лунають фанфари.

 

 

Ф.001. «Ой у гаю при дунаю»

Виходить дівчина в укр. костюмі з колосками в руках, читає вірш «Я Українка» під кінець до неї підходить молодий козак з короваєм.(Леша) Вони йдуть до глядачів, тобто до В.М  і кажуть слова.

 

Юля: Прийміть цей коровай як символ родючості, багатства і розквіту нашої України. І нехай наші дні і сьогоднішнє свято починається тільки з доброго(кращого)!

(уходять в люди)

 

Ф.002.  Виходять ведучі..

 

Ведуча: Доброго, сонячного дня шановні присутні, жителі нашого району та міста Первомайський.

Доброго дня Україно!

 

Сьогодні ми відзначаємо одне з найголовніших свят нашої держави, яке укріплює націю, виявляє дух народу, це День конституції України!

 

МузОтбивка.

 

Конституція України - це державне свято, історія якого почалася з 1996 року після довгих обговорень і дебатів. Це дало поштовх для продуктивного розвитку усіх галузей національного законодавства та сфер суспільного життя. Після прийняття цього закону в Українському парламенті вперше пролунали слова національного величного гімну України.

 

Ф.003.  Гімн України.

 

Ф.004.  Ведуча: Під синьо-жовтим прапором, під охороною золотого Герба живе й розвивається нова Україна, яку ми з вами любимо, будуємо, у якій будуть жити наші діти й онуки.

 

Ведуча: Первомайський район разом зі співвітчизниками вносять гідний вклад у зміцнення могутності України, зберігаючи і збільшуючи її багатство, відновлюючи статус великої, справедливої держави.

 

Слово для привітання з нагоди дня Конституції України надається:

 

1. Голові Первомайської районної державної адміністрації Володимиру Миколайовичу Павленку.

 

2. Голові Первомайської районної ради Володимиру Миколайовичу Татаренкову.

 

А зараз переходимо до радісної і урочистої миті -  церемонії нагородження:

 

Ф.005.  Ведуча: Україна – в одному цьому слові є все…

Родюча багата земля з широкими безкраїми ланами і полями, працьовитий, вільний, щирий, пісенний народ.

Так, справді найспівучіший народ, ми чули  і чуємо  зараз в кожному селі, місті з екранів телевізорів, що кращих пісень, голосів ніж на Україні не знайдеш ніде.

Тут народилися люди які посіяли славу про нашу Батьківщину по всьому світу. Тут мова одна з найбагатших найрозвиненіших мов світу. І нещодавно був підписаний закон "Про забезпечення функціонування української мови як державної" і це ще один доказ того що ми єдині, що ми Україна!

 

 

 

 

 

 

 

Ф.006 Пісня: «Ми горді що народились в Україні» (Вадим., Коротка К., Череватенко Ю.,на програші виносять Герб(Леша, Леша), Прапор,(Віолетта, Карина, Стас, Ёлкін,Судженко, Катречко). На приспіві виходять дівчатка та хлопчики виходять в футболках Первомайщини з прапорцями і кульками в руках і роздають присутнім прапорці (Таня, Соня, Лариса, Жанна, Марина, Варя, 2 Тельних.)

 

Ведуча:  Вітаємо всіх присутніх з 23 річницею прийняття основного закону України. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї. Зі святом вас!

Урочистості з нагоди Дня Конституції України оголошується закритим!

 

Ф.003.  Гімн України.

 

Ведуча:  І ще раз зі святом! До нових зустрічей!

 

 

doc
Додано
14 березня 2022
Переглядів
6482
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку