Заняття з елементам тренінгу для підлітків

Про матеріал
Самопізнання – це нелегкий процес, орієнтований на пошук призначення та цілей свого життя. Для того, щоб пізнати себе, потрібно працювати над собою, тобто, аналізувати свої негативні та позитивні якості. Звичайні практики допоможуть зробити самооналіз своїх досягнень.
Перегляд файлу

image

image

image

image

image

image

 Індив дуальн сть– це поєднання особливостей людини, що утворюють її своєр дн сть, в дм нн сть в д нших людей.

Індив дуальн сть людини виявляється в рисах характеру, звичках, нтересах,особливостях мислення, мов , фантаз ях тощо. Особист сть людини неповторна у своїй ндив дуальност.

image На земн й кул немає двох людей з однаковим поєднанням ндив дуальних особливостей. Індив дуальна кожна людина, але ндив дуальн сть одних виявляється яскраво, нших – малопом тно.

image

Вправа «Виміри  власного“Я»

-              Я -  ніби птах тому, що....

-              Я -  склянка води.....

-Я - почуваю шматком льоду, коли...

-Я - цікава книжка....

-              imageimageimage
Я - ніби мураха, коли....

-              Я - ніби буква О......

-Я - можу бути сонечком, коли...

-Я - ковток повітря.....

-Я- людина........

-Я - можу бути......

image

1.      Ведмідь. Ви дуже терпляча людина, яка заряджає оточуючих своїм спокоєм. Для вас в пріоритеті збереження власного емоційного стану та поступове розв’язування своїх проблем. Те що ви маєте багато терпіння, не означає, що ви будете “проковтувати” погане ставлення до себе від інших людей. Ви вмієте за себе постояти.

2.      imageimageМетелик. Ви справжній оптиміст. Ви не переносите сірі будні та не терпите пасивності у житті. Завжди готові прийти на допомогу, за що вас дуже цінують. У вашій бочці дьогтю завжди знайдеться ложка меду, що допомагає вам по життю. Якщо у вас щось не виходить, ви просто робите висновки та пробуєте знову.

3.      Кіт. Ви впевнена в собі людина. У вас все під контролем у всіх сферах життя, що додає вам внутрішньої стійкості. Деколи ви буваєте самовпевненими, що видно по вашій поведінці у соціумі. Маєте вроджений гарний смак, що не соромитесь демонструвати своїм одягом.

4.      Миша. Порядні люди, які не здатні на підлий вчинок. Зазвичай поводяться тихо, часто знаходяться в тіні. Однак почнуть проявляти активність, якщо зустрінуться з конкурентом. При цьому люблять чесні поєдинки, справедливі перемоги.

5.      Ворона. У вас ніколи не буває сумнівів, як розв’язувати якусь проблему. Ви керуєтеся здоровим глуздом і розумом, який не дозволяє вам зробити помилку. Не дуже любите спонтанність, бо вона часто не заважає вашим планам. Поводите себе стримано і не любите ексцентричність.

imageimageimageimage6.Кінь. Свобода для вас пріоритет. Ви завжди керуєтеся покликом серця, що говорить про вашу емоційність. В партнерстві ви тримаєте дистанцію, тому що поважаєте особисті кордони другої половинки. Щоб жити вам потрібно рухатися – постійні зміни вас надихають.

7.Дельфін. Інколи ваша творчість говорить за вас. Дійсно, люди, які обирають цю тварину мають нахили до мистецтва, яким би воно не було. Вам життєво необхідно робити щось своїми руками, інакше ви помрете в офісній рутині. Маєте екстраординарний стиль та цікаві рішення.

imageВправа  «Одне ц ле»

Знайди пару для кожної частинки зображення.

image

Вправа «Рефлексія»

метод ДРІД

image Д – дії  (Що робили? Що пам’ятаєте?)

 Р – рефлексія   (Які відчуття, реакція?)  І – інформація    (Яку інформацію одержали? Які висновки зробили?)  Д – дії     (Як ви будете діяти в

майбутньому?)

image

 Побажання:

1.                             Приємних новин.

2.                             Не втрачай смак до життя.

3.                             Ти - улюблениць долі!

4.                             Чекай приємних звісток.

5.                             imageimageТи відчуєш присутність удачі.

6.                             Настав вдалий час для нових знайомств.

7.                             Розуміння від оточуючих.

8.                             Мрій якомога більше.

9.                             Нехай удача посміхається на всі зуби.

10.             Не зупиняйся - мета близько.

pdf
Додав(-ла)
Лисенко Юлія
Пов’язані теми
Психологія, Презентації
Додано
4 березня
Переглядів
158
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку