ПИТАННЯ ДЛЯ ПОВТОРЕННЯ
з теми: «ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З РИБИ ТА НЕРИБНИХ МОРЕПРОДУКТІВ»
1.У чому полягає значення рибних страв у харчуванні людини ?
2.Які робочі місця виділяють для обробки риби в м'ясо-рибному цеху?
3.Розкажіть про значення рибних страв у харчуванні людини?
4.Як приготувати і подати зрази рибні січені?
5.Як змінюються основні речовини, що містяться в рибі при тепловій обробці?
6.Як приготувати і подати рулет рибний?
7.Складіть технологічну схему приготування котлетної маси.
8.Як приготувати і подати котлети рибні «Бужок»?
9.Як варять і відпускають рибу?
10.Як приготувати і подати товченики рибні?
11 Поясніть, чому припущена риба смачніша ніж варена?
12.Як приготувати і подати ковбаски рибні українські?
13.Складіть технологічну схему приготування страви «Січеники рибні українські»?
14.Чим відрізняється січена натуральна маса від котлетної?
15.Наведіть класифікацію нерибних морепродуктів морського промислу?
16.Для приготування яких страв використовують нерибні морепродукти?
17.Як готують і відпускають страву креветки відварні?
18.Підберіть соуси і гарніри для запікання риби, сирої,припущеної, смаженої.