Запитання і завдання для повторення теми: "Приготування страв з птиці, дичини, кроліка"

Про матеріал
Запитання і завдання для поаторення і закріплення теоретичних знань здобутих на уроках виробничого навчання
Перегляд файлу

Запитання і завдання для повторення теми: «Технологія приготування страв із сільськогосподарської птиці, дичини та кролика».

1. Розкажіть правила варіння птиці, кроликів.

2. Як смажать цілі тушки курей, гусей, качок, індиків?

3. Як розрубують тушки вареної і смаженої птиці?

4. Як готують і подають качку фаршировану?

5. Як готують і подають куряче філе, смажене в сухарях?

6. Складіть технологічну схему приготування котлет по-київському.

7. Як готують і подають січеники з кролятини і пшона?

8. Як готують і подають кури, тушковані з галушками, качку по-селянському?

9. Складіть технологічну схему приготування гуски (качки) по-домашньому.

10. З якими гарнірами і соусами подають страви з птиці та кролика?

 

 

docx
Додано
2 квітня 2020
Переглядів
1130
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку