Запитання і завдання для повторення теми: «Технологія приготування страв із сільськогосподарської птиці, дичини та кролика».
1. Розкажіть правила варіння птиці, кроликів.
2. Як смажать цілі тушки курей, гусей, качок, індиків?
3. Як розрубують тушки вареної і смаженої птиці?
4. Як готують і подають качку фаршировану?
5. Як готують і подають куряче філе, смажене в сухарях?
6. Складіть технологічну схему приготування котлет по-київському.
7. Як готують і подають січеники з кролятини і пшона?
8. Як готують і подають кури, тушковані з галушками, качку по-селянському?
9. Складіть технологічну схему приготування гуски (качки) по-домашньому.
10. З якими гарнірами і соусами подають страви з птиці та кролика?