Запитання і завдання для повторення теми: "Приготування страв з мяса та субродуктів"

Про матеріал
Запитання і завдання для повторення і закріплення теоретичних знань здобутих на уроках виробничого навчання
Перегляд файлу

Запитання і завдання для повторення теми: «Технологія приготування страв із м’яса та субпродуктів».

1. Чим цінні страви з м'яса?

2. Які зміни відбуваються у м'ясі при тепловій обробці?

3. Яких правил слід дотримуватися при варінні м'яса? Як подають варене м'ясо?

4. Як готують баранину з пшоном?

5. Розкажіть про правила смаження м'яса великими шматками, порціонними (натуральними й панірованими), дрібними і виробів із січеного м'яса.

6. Як готують битки по-вінницькому? Чим вони відрізняються від битків українських?

7. Як готують і подають печеню по-домашньому? Чим вона відрізняється від печені київської?

8. Як готують і подають верещаку? Чим вона відрізняється від шпундри?

9. Як готують і подають битки по-селянському, січеники полтавські, ковбаски львівські, битки старовинні?

10. Як готують і подають січеники з начинкою? Чим вони відрізняються від кульок м'ясних?

11. Які страви готують із субпродуктів? Технологія приготування і правила їх подавання.

12. Визначить кількість м'яса, води і хліба для приготування 5,65 кг котлетної маси для січе­ників із начинкою. Скільки порцій січеників із начинкою можна приготувати з цієї маси? 
 

docx
Додано
2 квітня 2020
Переглядів
834
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку