Зразок характеристики на атестацію педагога-організатора

Про матеріал
Характеристика не педагога-організатора. Атестація педагогічних працівників.
Перегляд файлу

Характеристика діяльності педагога-організатора

Собківського ліцею

Дмитрушківської сільської ради

Уманського району Черкаської області

Осіпенко Світлани Сергіївни

Осіпенко Світлана Сергіївна має повну вищу педагогічну освіту за спеціальністю вчитель початкової школи,практичний психолог. Працює педагогом-організатором у Собківському ліцеї з 2015 року. Загальний стаж педагогічної діяльності 6 років.

Осіпенко Світлана Сергіївна має кваліфікаційну категорію «спеціаліст». Не атестувалася.

У 2020 році Осіпенко Світлана Сергіївна  підвищила кваліфікацію у Черкаському обласному інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради на курсах з питання «Формування команди психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми проблемами».

У 2021році педагог-організатор підвищила кваліфікацію в Уманському державному педагогічному  університеті на курсах з патань «Соціально-педагогічна робота педагогаорганізатора у сфері дозвілля»

Під час роботи в навчальному закладі Осіпенко Світлана Сергіївна  зарекомендувала себе мудрим, творчим, доброзичливим, ініціативним працівником, який сумлінно відноситься до своєї роботи, проявляє ґрунтовну, професійну компетентність. У спілкуванні з колегами дружелюбна, ввічлива, а з учнями уважна, коректна. У своїй роботі з дітьми вміє зацікавити, запалити, допомогти.

Під її керівництвом у школі створено дитячо-юнацьке об’єднання «Шкільна країна». Осіпенко С. С. проводить виховні заходи, які вдало продумані, правильно організовані і цікаво проведені. Педагог у своїй роботі враховує вікові, індивідуальні та психологічні особливості своїх вихованців, сприяє розвитку їх здібностей, талантів, навичок самодіяльності, самоврядування, організації дозвілля і відпочинку.

Педагог-організатор здійснює зв'язок з дитячими об’єднаннями, сприяє розвитку у школярів самодіяльності, навичок самоврядування, утвердженню в дитячих колективах принципів демократії, гуманізму, пріоритетності загальнолюдських цінностей. Тісно співпрацює з педагогічним колективом та здійснює зв'язок педагогічного колективу школи з дитячими об’єднаннями.   Вживає заходів щодо попередження бездоглядності серед неповнолітніх, здійснює індивідуальну роботу з педагогічно занедбаними підлітками.

Спільно з класними керівниками Осіпенко Світлана Сергіївна проводить цікаві ранки, конкурси, свята, бесіди, зустрічі, ігри, загальношкільні лінійки за підсумками роботи, рейди бережливих, вечори відпочинку.

Працює над проблемою « Розвиток творчого потенціалу в учнів.»

Осіпенко Світлана Сергіївна бере активну участь у методичній роботі школи,  виступає на засіданнях педагогічної ради школи,  шкільних методичних об’єднаннях класних керівників. Нею розроблено сценарії виховних заходів різного спрямування.

Осіпенко Світлана Сергіївна проявляє ініціативу, творчість у роботі, володіє сучасними формами і методами забезпечення виховного процесу у навчальному закладі. Систематично займається професійним самовдосконаленням та самоосвітою. Успішно пройшла курс « Робота вчителів початкових класів з дітьми з особливими освітніми потребами»,   «Протидія та попередження булінгу (цькуванню) в закладах освіти». Отримала диплом за проведення уроку задля безпеки дітей в Інтернеті в рамках освітнього проекту #STOP_sexтинг.

Володіє організаторськими здібностями, користується повагою серед учнів, колег, батьків.

Осіпенко Світлана Сергіївна відповідає займаній посаді та претендує на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст другої категорії».

 

Директор  Собківського ліцею                                        __________

З характеристикою ознайомлена                                     __________

__________  2021 року

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Носальська Ольга Василівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Сотникова Софія Анатоліївна
    Дякую за характеристику!
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
doc
Додано
11 березня 2021
Переглядів
17386
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку