Алан Олександр Мілн  «Вінні-Пух і всі-всі-всі».

Про матеріал
Ві́нні Пух — іграшковий ведмідь, персонаж творів Алана Александра Мілна (цикл не має загальної назви і зазвичай теж називається «Вінні-Пух», за першою книгою). Один з найвідоміших героїв дитячої літератури XX століття.Як і багато інших персонажів книги Мілна, ведмежа Вінні отримав ім'я від однієї з реальних іграшок Крістофера Робіна (1920—1996), сина письменника. У свою чергу, плюшевий ведмедик Вінні-Пух був названий на ім'я ведмедиці на прізвисько Вінніпег (Вінні), що жила в 1920-х в Лондонському зоопарку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Алан Олександр Мілн «Вінні-Пух і всі-всі-всі». Вчитель початкових класів. Киценко Л. О

Номер слайду 2

Англійский драматург, поет, казкар. Книга «Вінні-Пух і всі-всі-всі», написана в 1926 р., присвячена єдиному сину, Крістоферу Робіну. Вона переведена на 12 мов і являється однією із найулюбленіших дитячих книг.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Плюшевий ведмідь Вінні-Пух – втілення оптимізму . І хоча голова набита тирсою, мусить багато думати, він неймовірно винахідливий. То він вдає з себе хмаринку на синьому небі, намагаючись обдурити бджіл і поласувати медом , то вирішує викопати Дуже Глибокий Яму, щоб упіймати Слонопотама . Трошки ненажера, трошки поет, Вінні-Пух життєрадісний і кожен конкретний випадок пише пісеньку, яку голосно розспівує: Мишко дуже любить мед!Чому? Хто зрозуміє?У насправді, чому. Мед так подобається йому?

Номер слайду 5

Аж ось інший характер – писемист віслючок Иа-Иа, якому завжди сумно. Він понуро дивиться то, на землю, то, на себе у воді. 

Номер слайду 6

Трохи іронічно змальований і П'ятачок, який пишається своїм предком, і обережний Кролик, який провіщає з нори, що «зовсім, зовсім немає нікого вдома», оскільки не можна впускати їх у нору будь-кого. 

Номер слайду 7

Сміється Мілн над вченою Совою. Вона вміє навіть писати, але боїться втратити свій авторитет. Зате страшно пишномовна, як повинен бути «дуже вчений»

Номер слайду 8

Для всіх мешканців Лісу авторитетом залишається Крістофер Робін. Саме його кличуть у важких випадках, саме він – найрозумніший: він уміє писати, він винахідливий і він придумує «Експедицію» на Північний Полюс, про яку звірі немають жодного поняття. Як у складеній Пухом пісеньці: Отже кожний в експедиціїЖахливо радий був би. Дізнатися, що таке Полюс,І із чим його їдять

Номер слайду 9

В 2011р. ВІННІ – ПУХУ ВИПОВНИЛОСЬ 90 РОКІВ

Номер слайду 10

В 2012 р. виповнилось 130 років з дня народження АЛАНА МІЛАНА – батька Вінні – Пуха

Номер слайду 11

На російську мову “Вінні – Пуха” переклав письменник Борис Заходер у 1960р.

Номер слайду 12

В 1966 р. Уолт Дісней випустив перший мультфільм за книгою «Вінні – Пух»

Номер слайду 13

В 1969 -1972 рр. в СРСР було випущено три мультфільми : «Вінні – Пух»,«Вінні – Пух іде в гості », «Вінні – Пух і день турбот»

Номер слайду 14

11 серпня 2006 р. на Алеї слави в Голівуді була відкрита зірка Вінні – Пуха В центрі Варшави є вулиця Вінні – Пуха (Кабуся Пухатека)

Номер слайду 15

Якщо ви хочете гарно провести час з Вінні – Пухом та його друзями, поринути в світ дитячих фантазій і чудес, рекомендую прочитати книгу з яскравими ілюстраціями А. Мілана «Вінні – Пух »

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Сєрокурова Любов Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
15 жовтня 2019
Переглядів
3929
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку