Алан Олександр Мілн  «Вінні-Пух і всі-всі-всі».

Про матеріал
Ві́нні Пух — іграшковий ведмідь, персонаж творів Алана Александра Мілна (цикл не має загальної назви і зазвичай теж називається «Вінні-Пух», за першою книгою). Один з найвідоміших героїв дитячої літератури XX століття.Як і багато інших персонажів книги Мілна, ведмежа Вінні отримав ім'я від однієї з реальних іграшок Крістофера Робіна (1920—1996), сина письменника. У свою чергу, плюшевий ведмедик Вінні-Пух був названий на ім'я ведмедиці на прізвисько Вінніпег (Вінні), що жила в 1920-х в Лондонському зоопарку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Алан Олександр Мілн «Вінні-Пух і всі-всі-всі». Вчитель початкових класів. Киценко Л. О

Номер слайду 2

Англійский драматург, поет, казкар. Книга «Вінні-Пух і всі-всі-всі», написана в 1926 р., присвячена єдиному сину, Крістоферу Робіну. Вона переведена на 12 мов і являється однією із найулюбленіших дитячих книг.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Плюшевий ведмідь Вінні-Пух – втілення оптимізму . І хоча голова набита тирсою, мусить багато думати, він неймовірно винахідливий. То він вдає з себе хмаринку на синьому небі, намагаючись обдурити бджіл і поласувати медом , то вирішує викопати Дуже Глибокий Яму, щоб упіймати Слонопотама . Трошки ненажера, трошки поет, Вінні-Пух життєрадісний і кожен конкретний випадок пише пісеньку, яку голосно розспівує: Мишко дуже любить мед!Чому? Хто зрозуміє?У насправді, чому. Мед так подобається йому?

Номер слайду 5

Аж ось інший характер – писемист віслючок Иа-Иа, якому завжди сумно. Він понуро дивиться то, на землю, то, на себе у воді. 

Номер слайду 6

Трохи іронічно змальований і П'ятачок, який пишається своїм предком, і обережний Кролик, який провіщає з нори, що «зовсім, зовсім немає нікого вдома», оскільки не можна впускати їх у нору будь-кого. 

Номер слайду 7

Сміється Мілн над вченою Совою. Вона вміє навіть писати, але боїться втратити свій авторитет. Зате страшно пишномовна, як повинен бути «дуже вчений»

Номер слайду 8

Для всіх мешканців Лісу авторитетом залишається Крістофер Робін. Саме його кличуть у важких випадках, саме він – найрозумніший: він уміє писати, він винахідливий і він придумує «Експедицію» на Північний Полюс, про яку звірі немають жодного поняття. Як у складеній Пухом пісеньці: Отже кожний в експедиціїЖахливо радий був би. Дізнатися, що таке Полюс,І із чим його їдять

Номер слайду 9

В 2011р. ВІННІ – ПУХУ ВИПОВНИЛОСЬ 90 РОКІВ

Номер слайду 10

В 2012 р. виповнилось 130 років з дня народження АЛАНА МІЛАНА – батька Вінні – Пуха

Номер слайду 11

На російську мову “Вінні – Пуха” переклав письменник Борис Заходер у 1960р.

Номер слайду 12

В 1966 р. Уолт Дісней випустив перший мультфільм за книгою «Вінні – Пух»

Номер слайду 13

В 1969 -1972 рр. в СРСР було випущено три мультфільми : «Вінні – Пух»,«Вінні – Пух іде в гості », «Вінні – Пух і день турбот»

Номер слайду 14

11 серпня 2006 р. на Алеї слави в Голівуді була відкрита зірка Вінні – Пуха В центрі Варшави є вулиця Вінні – Пуха (Кабуся Пухатека)

Номер слайду 15

Якщо ви хочете гарно провести час з Вінні – Пухом та його друзями, поринути в світ дитячих фантазій і чудес, рекомендую прочитати книгу з яскравими ілюстраціями А. Мілана «Вінні – Пух »

pptx
Додано
15 жовтня 2019
Переглядів
3752
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку