Автобіографія,що подана під час конкурсу на посаду директора

Про матеріал
Приклад написання автобіографії знадобиться будь-якій людині, так як далеко не всі знають, які дані в ній потрібно відобразити. Воно й зрозуміло: адже не кожен день доводиться стикатися з таким завданням. В результаті виникають питання: як правильно написати автобіографію, що потрібно в ній відобразити в обов’язковому порядку і якими правилами написання потрібно керуватися?
Перегляд файлу

Автобіографія

      Я, Саєнко Марина Сергіївна, народилася у м.Дніпропетровську 01.12.1972р. в родині інтелігенції. Мати – Іценко Наталія Павлівна, батько – Іценко Геннадій Васильович. У 1974 батьки розлучилися і я проживала у селищі Просяна разом з бабусею Корченюк Тамарою Семенівною та дідусем Корченюком Павлом Полікарповичем. З 1977 року відвідувала дитячий садок «Сонечко», а у 1980 році пішла до Просянської середньої школи, яку успішно закінчила у 1990 році. Приймала активну участь у шкільному житті школи, була командиром, старостою класу. Завжди хотіла оволодіти мистецтвом слова, ораторським мистецтвом, риторикою.  Паралельно навчалася у музичній (по класу фортепіано). З дитинства відчувала захват від книг, періодичних видань, телевізійних  передач-дебатів, любов до віршування. Перші спроби пера датую 1987р.

     1990-1995рр -навчалась у Криворізькому державному педагогічному інституті на стаціонарі на філологічному факультеті.  З особливим інтересом опановувала зарубіжну літературу, давньоруську та старослов’янську мову, філософію. Захоплювалася грою на гітарі, співала для себе і друзів, виступала на сцені педінституту.

У 1994 р. вийшла заміж.  З 1994-1995н.р., продовжуючи навчання, працювала у Криворізькій СШ №9. З 1995р. почала працювати у Просянській школі організатором (піонервожатою), а з 1997р. стала викладати російську мову та зарубіжну літературу.

5 років тому почала активно писати вірші українською мовою. Мене надихають твори Рільке, Лорки, Міцкевича, Л.Костенко, Л.Українки та багатьох інших авторів, з якими я знайомлю молодь нашого селища. Є автором чисельних публікацій на сайтах національної освітньої платформи «Всеосвіта», Українського освітнього онлайн-порталу «На урок», періодичних виданнях. Маю публікації у книгах «Сонячне суцвіття» (2018р., 2019р.) громадської організації «Творче об’єднання «Суцвіття» при Покровській центральній міській бібліотеці. На власному  YouTube каналі висвічую новини освіти та ділюся власним досвідом роботи: презентую виступи (зокрема у 15 міській бібліотеці м.Кривого Рогу до Дня поезії), записи дистанційних уроків, шкільних заходів  і т.і.   

Саме захоплення написанням віршів та бажання підвищувати власний фаховий рівень спонукали мене здобувати другу вищу освіту. У 2019р. отримала ступінь бакалавра філології, вчителя української мови і літератури Криворізького державного педагогічного університету. Влітку 2019 р. пройшла конкурсний відбір на магістратуру у Бердянському державному педуніверситеті, а у 2021р. отримала  ступінь магістра, стала філологом-викладачем української мови і літератури, фахівцем з медіакомунікацій (журналістики).

З 1995р. і до тепер працюю вчителем у Просянській ЗОШ І-ІІІ ступенів. За результатами останньої педагогічної атестація, яка відбулася у 2017 р., маю кваліфікаційну категорію «вчитель вищої категорії» та звання «старший учитель». Останні п’ять років поспіль є координатором міжнародної гри «Sunflower» у рідній школі. Маємо багато призерів та учасників цього конкурсу, користуємось підтримкою та порадами  професора Ю.І.Ковбасенка (ведучого фахівця, автора підручників по зарубіжній  літературі). У 2019-2020н.р. виконувала обов’язки голови методичного об’єднання вчителів зарубіжної літератури та російської мови Покровського р-ну.

Нагороджена Почесною грамотою за сумлінну творчу працю від головного управління освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації (2010р.), дипломом призера Всеукраїнської акції «Шалений методичний місяць» (за високий рівень професіоналізму) ТОВ «Всеосвіта» (2019р.), дипломом ДАНО за перемогу в обласному конкурсі на кращий учительський проект (у номінації ІКТ-навчання) (2020р.), подякою за підготовку учасника обласних літературних читань (приурочених 100-річчю від дня народження О. Гончара) та подякою за участь у обласних літературних зустрічах «Чужої біди не буває» та ін.

У педагогічній діяльності багато уваги приділяю самоосвіті і не лише щодо предметів, які викладаю, а й у сфері самоменеджменту. За останні роки опрацювала декілька курсів на різних платформах, про що отримала відповідні сертифікати, а саме:

  • на національній освітній платформі «Всеосвіта» –  курс «Українська мова в професійній діяльності державних службовців. Публічна комунікація» (36 годин), Сертифікат №P625451 від 12.08.2019р. та курс «Селф-коучинг (самонаставництво) як технологія професійного розвитку педагога Нової української школи» » (36 годин), Сертифікат№ES442063 від 06.07.2020р.;
  • на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus – курс «Медіаграмотність для освітян» (60 годин), Сертифікат
    9c75029f07b4454f9d7f008a4af43cad від 11.01.2020р. та курс «Як вступити до найкращих західних шкіл та університетів», Сертифікат dc633a11f8dc4bf69c80c4c00183a27a від 09.03.2020р.

Протягом 2020-2021н.р. приймала участь  у близько 30  вебінарах та 5 семінарах. Склала 13 тестів для платформи «На урок», про що маю:  сертифікат базового рівня№ ТС1-219998  та сертифікати рівня практик № ТС2-219998 . П’ять разів приймала участь у конкурсі «Фантастична п’ятірка» , публікувала по 5 розробок («На урок») щомісячно ( маю сертифікати учасника).

У 2021р. посіла І місце у Обласному конкурсі Edu Fest. У квітні-червні 2021р. Дніпровська академія неперервної освіти проводить фестиваль педагогічних інновацій освітян Дніпропетровщини «EDU_FEST Dnipro – 2021» задля реалізації концептуальних засад реформування середньої освіти. Мій досвід роботи буде поширено як один серед кращих педагогічних досвідів у області.

Щодо сімейного стану, то в даний момент розлучена. Виховую двох доньок  2005 та 2011р.н., які навчаються у Просянській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Дівчатам прищеплюю дух патріотизму, любов до рідного слова , повагу до історії та культури  українського народу!

Інформацію про мене ви можете отримати в таких інтернет джерелах:

Веб-сторінка

Веб-сторінка

Веб-сторінка

 

 

 

 

 

docx
Додано
22 червня 2021
Переглядів
2298
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку