Діяльнісний підхід. Презентація для вчителів.

Про матеріал
Діяльнісний підхід - це методологія навчання, яка акцентується на активній діяльності учнів, спрямована на формування знань та навичок. Замість традиційного передачі інформації від вчителя до навчання, діяльний підхід поставити перед собою завдання займатися учням у різноманітних діях та завданнях, які стимулюють їх активність, самостійність та творчість
Перегляд файлу

image

image

image

image Креативне мислення – це оригінальність та незвичність висловлюваних ідей, прагнення до новизни у вирішенні завдань, здатність бачити предмети та ситуації під новим кутом і продукувати ідеї в невизначеній ситуації.

image

image

image

image


image


imageРозрахунки технічного директора Google та футуролога Реймонда Курцвейла:

за XIX століття технологічних змін було більше, ніж за 9 попередніх століть;

за перші 20 років ХХ століття – більше змін, ніж за все XIX століття;

технологічний прогрес в ХХІ призведе до появи в 1000 разів більше технологічних змін, ніж попереднє ХХ століття; за темпами змін ХХІ століття буде дорівнювати 200-м «звичним» в минулому століттям.

image

brittle (крихкий) anxious (тривожний)

nonlinear (нелінійний)

incomprehensible (незрозумілий)

image

Діяльнісний підхід в освіті

imageспрямованість освітнього процесу на розвиток ключових компетентностей і наскрізних умінь особистості, застосування теоретичних знань на практиці, формування здібностей до самоосвіти і командної роботи, успішну інтеграцію в соціум і професійну самореалізацію.

image

pdf
Додано
11 січня
Переглядів
53
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку