Документ "Розповідь про Київ з використанням власних назв"

Про матеріал
Документ "Розповідь про Київ з використанням власних назв"Документ "Розповідь про Київ з використанням власних назв"Документ "Розповідь про Київ з використанням власних назв"Документ "Розповідь про Київ з використанням власних назв"Документ "Розповідь про Київ з використанням власних назв"Документ "Розповідь про Київ з використанням власних назв"
Перегляд файлу

Київ — столиця України. Тут працює президент України, Вер­ховна Рада, Уряд України. Тут приймаються і затверджуються закони, за якими розбудовується наша незалежна, вільна держава.

Широко відомі в Україні та світі центральна вулиця Києва — Хре­щатик і центральна площа — майдан Незалежності, де святкують день Києва, проводять урочистості, мітинги, концерти, змагання. На майдані споруджено найбільший фонтан міста, працюють підземні торговельні центри.

Керує містом Київська міська державна адміністрація. На неї та на киян покладаються обов'язки підтримувати статус сучасної євро­пейської столиці. Тому бути киянином не тільки почесно, але й відпо­відально.

Мені подобається місто Київ, адже це наша столиця, якою ми повинні пишатися. Киянам дуже пощастило жити в такому гарному місті, бо там є неперевершені пам’ятки культури, такі як Золоті ворота, Батьківщина-Мати, Маріїнський палац. В будь-який час можна поринути в історію і побачити все на власні очі.

За своє життя я не дуже багато подорожувала Україною. Ось в Києві була лише раз, але мої враження від цієї подорожі я запам’ятаю надовго. В майбутньому планую переїхати до Києва та покорити це місто, неначе герой урбаністичного роману Валер’яна Підмогильного.

 

docx
Додано
2 липня 2022
Переглядів
558
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку