Документ "Вправи на свіжому повітрі"

Про матеріал
Документ "Вправи на свіжому повітрі"Документ "Вправи на свіжому повітрі"Документ "Вправи на свіжому повітрі"Документ "Вправи на свіжому повітрі"Документ "Вправи на свіжому повітрі"
Перегляд файлу

Вправи на свіжому повітрі

1 клас
Тема: Жива та нежива природа

1.
Назва:рСимфонія
Що знадобиться: килимки для сидіння, блокноти та олівці, смартфон. Пояснення:  Для цього уроку доведеться піти у парк. Обираємо простору галявину і запропонуємо кожній дитині вибрати зручне місце. Просимо дітей послухати звуки протягом 1–2 хвилин. Запитуємо учнів: що вони почули? Звідки були ці звуки? Чи можуть вони вгадати, якій тварині належить цей голос? Чи якому предмету? Далі запропонуйте кожній дитині обрати «свій» звук — той, що найбільше припав до душі. Якщо дітей у класі багато, шум вітру можуть робити кілька учнів. Діти можуть використовувати різні матеріали чи власне тіло для імітації звуків природи — що більш винахідливими вони будуть, то краще. Розташуйте дітей як оркестр і спробуйте себе в ролі диригента: група дітей задаватиме ритм цій музичній композиції, інші вступатимуть за порухом вашої руки. Насамкінець запишіть на смартфон вашу власну «пісню парку».

В Павлограде будут обрабатывать парки от клещей. Стали известны даты |  Независимый портал Павлоград.dp.ua

 

 

2.
Назва: Гармонія
Що знадобиться: килимки для сидіння.
Пояснення: Діти лягають на килимки, заплющують очі. Вчитель пропонує з заплющеними очима відгадати, що за звук вони чують та звідки він походить (жива природа чи не жива).

Стоит ли отправлять ребенка в лагерь: практические советы

Почему звуки природы успокаивают3.
Назва: Що ти чуєш?
Що знадобиться: килимки для сидіння, смартфони.
Пояснення: Учні сидят на килимках і кожен із дітей шукає в мережі Інтернет звуки живої або неживої природи. Включає запис. Діти говорять, що це за звук та вирішують це жива чи не жива природа.

 

 

 

docx
Додано
1 липня 2022
Переглядів
229
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку