Гра з медіаграмотності "Чи вмієш ти читати інструкцію?"

Про матеріал
Гра з медіаграмотності "Чи вмієш ти читати інструкцію?" покликана сприяти розвитку критичного мислення і уваги. Діяльність розраховано на різновікову аудиторію. Гра може бути використана в ході позакласного заходу і як діяльність на уроках з курсів громадянської освіти, медіаграмотності. Правила гри. Учасники об`єднуються в команди і отримують "інструкцію". Фасилітатор гри оголошує завдання: ПРОЧИТАЙТЕ ІНСТРУКЦІЮ І ВИКОНАЙТЕ ЗАВДАННЯ! Картка містить ряд "завдань", але головне для команди - це бути уважним і прочитати "інструкцію" до кінця, де зазначено - "нічого з вищеподаних завдань виконувати не потрібно - головне - дочитати до кінця. В кінці можна зробити спільний висновок - життєвоважливо читати інструкції уважно - це може заощадити час і зусилля!
Перегляд файлу

Квесты от УхтыШки Черноморск | Аниматоры, детские дни рождения,  шоу-программы в Черноморске. Заказать аниматора детям на день рождения,  выпускной, новый год в Ильичевске.ПРОЧИТАЙТЕ ІНСТРУКЦІЮ та ВИКОНАЙТЕ ЗАВДАННЯ!

  1. Знайдіть учасника (цю), імя якого (якої) починається на «О» та візьміть у нього (неї) автограф.
  2. Знайдіть в аудиторії предмет повязаний з медіаграмотністю

і намалюйте цей предмет.

  1. Обговоріть скільки новин ви

почули  зранку і запишіть число

            ­­­

  1. Знайдіть предмет,

повʼязаний з роботою

журналіста і зробіть фото!

  1. Зробіть паперового літачка та протестуйте його в польоті – зніміть про це відеорепортаж!
  2. Квест для детей дома: этапы подготовки и проведенияЗнайдіть трьох однодумців і зробіть фото з цими людьми зі смішними і веселими виразами обличчя!

Підніміть руки до гори і крикніть – Я ЧИТАЮ ІНСТРУКЦІЮ! Решта кроків НЕ важлива – їх не потрібно виконувати!

 

Гра з медіаграмотності "Чи вмієш ти читати інструкцію?" покликана сприяти розвитку критичного мислення і уваги. Діяльність розраховано на різновікову аудиторію. Гра може бути використана в ході позакласного заходу і як діяльність на уроках з курсів громадянської освіти, медіаграмотності.

Правила гри.

Учасники об`єднуються в команди і отримують "інструкцію". Фасилітатор гри оголошує завдання: ПРОЧИТАЙТЕ ІНСТРУКЦІЮ І ВИКОНАЙТЕ ЗАВДАННЯ! Картка містить ряд "завдань", але головне для команди - це бути уважним і прочитати "інструкцію" до кінця, де зазначено - "нічого з вищеподаних завдань виконувати не потрібно - головне - дочитати до кінця. В кінці можна зробити спільний висновок -  життєвоважливо читати інструкції уважно - це може заощадити час і зусилля!

 

docx
Додав(-ла)
Хиценко Галина
Додано
13 січня 2023
Переглядів
320
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку