Інтегрований урок з фізики, біології, основ здоров’я у 9 класі на тему: «Око. Зір»

Про матеріал
Мета: показати єдність законів природи, застосовність законів фізики до живого організму, перспективний розвиток науки й техніки, а також показати, у яких сферах професійної діяльності учням потрібні будуть отримані з фізики знання; створити умови для формування й розвитку інтелектуальних і практичних умінь учнів, розвитку пізнавального інтересу до фізики; розвивати інтелектуальну компетентність учнів, пізнавальну активність і самостійність, прагнення саморозвитку й самовдосконалення; удосконалювати навички виконання практичних робіт за допомогою ІКТ, ведення дослідницької діяльності, навички роботи з довідковою й науково-популярною літературою.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інтегрований урок з фізики, біології, основ здоров’яу 9 класі на тему:«Око. Зір»

Номер слайду 2

 Мета:показати єдність законів природи, застосовність законів фізики до живого організму, перспективний розвиток науки й техніки, а також показати, у яких сферах професійної діяльності учням потрібні будуть отримані з фізики знання;створити умови для формування й розвитку інтелектуальних і практичних умінь учнів, розвитку пізнавального інтересу до фізики;розвивати інтелектуальну компетентність учнів, пізнавальну активність і самостійність, прагнення саморозвитку й самовдосконалення;удосконалювати навички виконання практичних робіт за допомогою ІКТ, ведення дослідницької діяльності, навички роботи з довідковою й науково-популярною літературою.

Номер слайду 3

Тип уроку: комбінований, інтегрований, формування умінь та навичок. Обладнання: слайди для актуалізації опорних знань, - "Будова ока", "Схема визначення жовтої та сліпої плями", "Закони заломлення світла", "Характеристика лінзи", підручники, , технічні засоби роботи.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Домашнє завдання. Дати відповіді на запитання: Після дощу на асфальті стоять величезні калюжі. В одній з них відображення багатоповерхового будинку, перевернуте "догори ногами", точніше, догори фундаментом. Зметикуйте, чому у відображенні в калюжі вікна нижніх поверхів темні, а верхніх - світлі?Перед вами симпатична людина в окулярах. Як визначити, далеко- чи короткозора вона?Чому в сонячний день лікарі-офтальмологи пропонують носити темні окуляри?

Номер слайду 15

Дякую за увагу!

pptx
Додано
17 січня 2019
Переглядів
1039
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку