Інтегрований урок з трудового навчання та математики (4 клас)

Про матеріал

Конспект інтегрованого уроку з трудового навчання та математики в 4 класі. Тема.

Трудове навчання. Узагальнення вивченого. Послідовність та виготовлення виробів технікою витинанки. Практична робота. Ангел-охоронець.

Математика. Коло. Круг. Побудова кола.

Зміст архіву
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Послідовність та виготовлення виробів технікою витинанки. Практична робота. Ангел-охоронець. Коло. Круг. Побудова кола. Форостяна О.В. в 4 класі

Номер слайду 2

Завдання уроку: З’ясувати відмінності між колом та кругом. Вдосконалювати навички користування креслярським приладдям для побудови кола. Виготовити витинанку.

Номер слайду 3

Пробні та тренувальні вправи з паперовими моделями 1. Виріжіть коло. 2. Переверніть його кольоровою стороною до себе. Що ви помітили? 3. Візьміть паперовий круг. Перегніть його навпіл так, щоб обидві половинки сумістилися. 4. Розкрийте круг і подивіться на лінію згину. Що вона показує? 5. Розріжте коло навпіл.

Номер слайду 4

Інструктивна картка 1. Склади півколо навпіл. Перш ніж прогладити лінію згину, переконайтеся, що куточки і краї паперу збігаються один з одним. 2. Спочатку натисніть пальцями на середині лінії згину, а потім розгладжуйте її від середини до країв. 3. Приклади шаблон і обведи. Або намалюй свій візерунок. 4. Виріж. 5. Намасти клеєм і приклей.

Номер слайду 5

Творче завдання Творче завдання Оздобити крила янгола аплікацією в техніці витинанки.

Номер слайду 6

Дякую за урок

zip
Додано
10 лютого 2018
Переглядів
1623
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку