Казка для дітей молодшого шкільного віку про вживання Will and Shall у простому майбутньому часі в англійській мові.

Про матеріал

Казка для дітей молодшого шкільного віку про вживання Will and Shall у простому майбутньому часі в англійській мові: Жили КОРОЛЬ і КОРОЛЕВА. Вони жили в королівстві “FUTURE". Королеву звали Shally, але король ласкаво називав її SHALL. Короля звали Willy, але королева ласкаво називала його WILL. І, як і в будь-якому королівстві, були в них слуги-гноми. Іменавнихбулитрохи дивні: I, WE, HE, SHE, IT, THEY, YOU. Королеві служили тільки два гнома I і WE. Всі інші допомагали королю в його хазяйстві. Були в королівстві деякі правила. Якщо гномик збирався щось зробити, він звертався з проханням до хазяїна чи хазяйки по імені. Наприклад:

SHALL, I go for a walk? SHALL, WE have breakfast? WILL, HE drink some water?
WILL, IT help about the house? і. т.д.
Король и королева зазвичай позитивно відповідали гномикам на їх прохання. Щасливі, вони займали своє місце перед SHALL і WILL, повторюючи, що вони збираються робити:
I SHALL go for a walk. WE SHALL have breakfast. HE WILL drink some water.
YOU WILL wear the best clothes. і. т.д.
АЛЕ... У короля і королеви був улюблений КІТ. І звали його NOT. Він завжди щось муркотав на вушко своїм хазяїнам. Коли він це робив, вони давали негативну відповідь на всі бажання бідненьких гномів.
I SHALL (NOT) go for a walk.
THEY WILL (NOT) swim in the swimming pool. И т.д.
Неприязнь до кота передавалась на SHALLі WILL, тому в моменти
муркотіння гноми називали SHALL - SHAN'T, а короля WILL - WON'T.
WE SHAN'T have breakfast. YOU WON'T wear the best clothes.
Вкоролівстві WILL мавдужебагатороботиіскоройомузнадобилося більшепомічників, тому I і WE сталипрацюватинакороля. Підтвердження цьому ми можемо побачити в будь-якому сучасному підручнику з граматики

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Willy Shally Shall Will TOMORROW Shan’t Won’t

Номер слайду 2

Fill in shall or will I _______ go shopping tomorrow. She _____ make an apple pie tomorrow. We _______ride a bike tomorrow. Tom _____ make a salad for mum tomorrow. They _____ play football tomorrow. You _____ watch TV tomorrow. It _______ rain tomorrow.

ppt
Додано
27 червня 2018
Переглядів
1351
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку