Комп'ютерна програма. Тестування з зарубіжної літератури.

Про матеріал
Здійснення контролю знань на уроці зарубіжної літератури Перевага тестових завдань над іншими формами контролю полягає в тому, що вони високотехнологічні, можуть розроблятися, проводитися і перевірятися з використанням комп’ютерної техніки; у тому, що вони потребують невеликих часових ресурсів для проведення та перевірки, нескладні у проведенні. Це дає змогу спростити саму процедуру контролю від його підготовки та здійснення до перевірки й аналізу, вивільнити час для інших видів роботи на уроці. Окрім того, тести як сучасна освітня технологія активізують пізнавальну діяльність учнів, сприяють розвитку в них уміння концентрувати увагу, робити правильний вибір. Запропоновану мною програму для комп’ютерного тестування може використовувати вчитель на уроках зарубіжної літератури чи учень для самостійної роботи над поглибленням знань, умінь і навичок з предмета. Щоб працювати з програмою, не потрібні спеціальні знання, окрім основ роботи з Microsoft Windows та базових понять роботи із будь-якими текстовим редактором.
Перегляд файлу

Тестові завдання з зарубіжної літератури

Рекомендації щодо використання програми

Після запуску програми користувач бачить на екрані вікно, зображене на мал. 1. Дане вікно дозволяє користувачу обрати потрібний тест із світової літератури.

Мал. 1

Після вибору тесту користувач опиниться на екрані проходження тесту (мал. 2), де зможе переглянути тип запитання (з однією правильною відповіддю), текст запитання та можливі варіанти відповідей.

Мал.2

Після вибору потрібного варіанту слід натиснути кнопку «Наступне запитання», після чого екран питань та відповідей буде оновлено. У випадку, коли запитання скінчилися, користувач після натиснення вищезазначеної кнопки повернеться до екрану (мал. 3), де зможе побачити результат проходження тесту в балах і при потребі пройти цей самий тест ще раз або обрати новий. Під час проходження тесту на екрані відображається час, що сплинув після початку роботи.

Мал. 3

 

zip
Додано
21 лютого 2019
Переглядів
789
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку