Контрольна робота за темою "Задачі на швидкість. Задачі на рух в одному та в протилежних напрямах."

Про матеріал
Даний матеріал містить задачі для контрольної чи самостійної роботи з теми "Задачі на швидкість". Є задачі на рух в одному та в протилежних напрямах, рух по воді та по суші. Можна використовувати в якості додаткових завдань на уроці.
Перегляд файлу

Контрольна робота №2

1 варіант

  1. Турист пішов у похід на 12 днів. Він збирався проходити по 14 км /день. Але насправді проходив на 2 км/день більше. Якої довжини виявився пройдений маршрут?

 

  1. Пішохід йде зі швидкістю 6км/год, а велосипедист їде зі швидкістю 250м/хв. На скільки швидкість велосипедиста більша?

 

  1. Теплохід йшов по озеру 4 год з власною швидкістю 28км/год. Потім він плив ще 7 год вниз по річці. Яку відстань проплив теплохід, якщо швидкістю течії річки 4км/год?

 

  1. Від пунктів А і В одночасно назустріч один одному вийшли два пішоходи. Через скільки годин вони зустрілися, якщо відомо, що швидкість одного 5км/год, а іншого – 3км/год, а відстань між містами 48 км?

 

  1. Із міста одночасно в одному напрямку виїхали два поїзди. Через 3 год відстань між ними становила 18 км. Знайди швидкість одного з них, якщо швидкість іншого 54км/год. (Розглянь 2 варіанти)

 

 

Контрольна робота №2

2 варіант

  1. Турист пішов у похід на 15 днів. Він збирався проходити по 11 км /день. Але насправді проходив на 2 км/день більше. Якої довжини виявився пройдений маршрут?

 

  1. Пішохід йде зі швидкістю 100м/хв, а велосипедист їде зі швидкістю 12км/год. На скільки швидкість велосипедиста більша?

 

  1. Теплохід йшов по озеру 3 год з власною швидкістю 31км/год. Потім він плив ще 7 год вниз по річці. Яку відстань проплив теплохід, якщо швидкістю течії річки 5км/год?

 

  1. Від пунктів А і В одночасно назустріч один одному вийшли два пішоходи. Через скільки годин вони зустрілися, якщо відомо, що швидкість одного 4км/год, а іншого – 3км/год, а відстань між містами 35 км?

 

  1. Із міста одночасно в одному напрямку виїхали два поїзди. Через 3 год відстань між ними становила 12 км. Знайди швидкість одного з них, якщо швидкість іншого 55км/год. (Розглянь 2 варіанти)
docx
Додано
15 березня 2021
Переглядів
3019
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку