козацька педагогіка презентація

Про матеріал
Матеріал призначений для використання вчителями і вихователями в позаурочеий час.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Козацька педагогіка: виховання патріотизму та відданості Україні

Номер слайду 2

Мета: через використання елементів козацької педагогіки виховувати національно свідомого громадянина України, духовно багату, вільну, культурну особистість, адаптовану в сучасному суспільстві та спрямовану на вдосконалення цього суспільства. Козацька педагогіка – це народна виховна мудрість, що своєю головною метою ставить формування мужнього громадянина з яскраво вираженою українською національною свідомістю й самовідданістю.

Номер слайду 3

Завдання: * формувати етичну та національну самосвідомість, любов до рідної землі, держави, родини, народу; * створити сприятливе середовище для розвитку кожного в учнівському колективі; * сприяти розвитку пізнавальних процесів учнів; * формувати активну громадянську позицію; * забезпечити формування громадської позиції, як складової виховання успішної особистості.

Номер слайду 4

* Виховання громадянина з яскраво вираженою українською свідомістю * Продовжувати впровадження народних традицій, фольклору * Використання цікавих ігрових форм і методів Ставимо завдання

Номер слайду 5

Моя історія жива …

Номер слайду 6

Народні ігри, конкурси, змагання…

Номер слайду 7

Якщо є світло в людини, Буде краса в людини, Якщо є краса в людини, Буде гармонія в домі, Буде порядок у нації, Буде мир у світі.

ppt
Додано
22 січня 2020
Переглядів
610
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку