Майстер-клас: "Посади квіти"

Про матеріал

Підготовлено рамках шкільного еко-руху "Твоє присадибне зелене диво " Майстер-клас у вигляді презентації. Має на меті сформувати уявлення дітей про красу землі.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПОСАДИ КВІТИ В рамках шкільного еко-руху "Твоє присадибне зелене диво " пропоную вам майстер-клас "Посади квіти".

Номер слайду 2

Ми розглянемо кілька варіантів посадки квітів на власній клумбі - посадка насіння, висадка розсади і створення міні-композиції. Висаджування розсади з насіння. Перш за все, необхідно взяти посудину (лоточки) з дірочками на дні, засипати їх землею, гарненько її утрамбувати і рясно полити (краще через пульверизатор). Далі на зволожений грунт необхідно розсипати насіння квітів, посипавши їх зверху невеликою кількістю землі. Після цього також рекомендується трохи скропити водою. Через тиждень-два, після того, як розсада виросла, можна буде розсаджувати і висаджувати її в грунт. Для цього необхідно рясно полити водою за дві години до висадки. Оптимальний час для висадки розсади квітів в город - початок травня.

Номер слайду 3

Висадка рослин у відкритий грунт. Перш за все, необхідно підготувати грунт - добре його скопати і розрівняти граблями, по можливості удобрити і дещо зволожити грунт. Далі варто зробити поглиблення під розмір коріння і рясно налити в них води - коріння саджанців повинні буквально потопати в рідині із землі та води. Зверху висаджені рослини присипають сухою землею і добре утрамбовують. При бажанні, рослини можна полити добривами. Перший час після висадки рослин в грунт необхідно продумати рясний полив.

Номер слайду 4

Створення міні-композиції з квітів. При створенні чогось незвичайного у вашому квітнику поєднуйте висоту та кольори рослин. Використовуйте різні побутові предмети якими не користуєтесь і ваша клумба стане красивою і функціональною, необхідно лише трішки пофантазувати. Пропоную вашій увазі міні-композицію з квітів: покрокове створення.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

pptx
Додано
23 квітня 2020
Переглядів
1204
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку