Млинці в холодних стравах

Про матеріал
Майстер клас Презентація з теми Створення млинців в холодних закусках Майстер клас Презентація з теми Створення млинців в холодних закусках
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Млинці в холодних стравах і закусках. Млинці – універсальна страва , яку можна подавати як закуска , як самостійна гаряча страва.

Номер слайду 2

Основне призначення холодних страв і закусок-це стимулювати появу апетиту.2

Номер слайду 3

Млинці – міжнародна страва. Млинці — страва інтернаціональна яка об’єднує різні країни та континенти. Китай, Єгипет, Індія, Франція і Росія щиро вважають млинці своїми «рідними» та навіть не претендують на звання національної страви.3

Номер слайду 4

Італія - креспелле4

Номер слайду 5

Франція – крепе сюзет.5

Номер слайду 6

Індія- Досу6

Номер слайду 7

Англія - панкейки7

Номер слайду 8

Слов’яни –млинці,налисники,блини.8

Номер слайду 9

Сировина для млинців. Борошно (пшеничне, гречане, кукурудзяне, рисове, чечевичне),молоко, вода, кефір, яйця, цукор,сіль.9

Номер слайду 10

Асортимент. Млинці шпинатні, Роли з млинців (форель, вершковий сир, авокадо), канапе з млинців, ажурні млинці, солодкі кольорові млинці (сиркова маса, банан, ківі, хурма), мішечки з м'ясним фаршем. Шоколадні млинці млинці кольорові веселка10

Номер слайду 11

Показ трудових прийомів11

Номер слайду 12

Ознайомлення з технологією приготування12

Номер слайду 13

13

Номер слайду 14

14

Номер слайду 15

Дегустація15

Номер слайду 16

Дякую за увагу

pptx
Додано
10 квітня 2020
Переглядів
715
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку