Мотиваційний лист на спеціальність 053 «Психологія (освітній ступінь «Бакалавр»)

Про матеріал
Мотиваційний лист на спеціальність 053 «Психологія» (освітній ступінь «Бакалавр») Рекомендую використовувати абітурієнтам при вступі у ВНЗ
Перегляд файлу

Мотиваційний лист                   

                                          на спеціальність 053 «Психологія»

                       (освітній ступінь «Бакалавр»)

 

 

                                                                                   Ректору Запорізького

                                                                                      Національного університету

             доктору історичних наук, проф.

                Лук’яненко М.О.

  вступника Левицької

  Олександри Петрівни

Адреса проживання

                @gmail.com

                                                  № телефону

 

 

 

             Шановний Микола Олександрович!

 

      Звертаюся до Вас з приводу вступу на бакалаврську освітню програму зі спеціальності «Психологія», у якій я дуже зацікавлена. Ознайомившись з сайтом Запорізького національного університету, я зрозуміла, що хочу навчатися саме у Вашому університеті, який є одним з найпрестижніших вузів нашої країни.

    На мою думку, людина може досягти успіху лише тоді, коли буде працювати за спеціальністю, яка їй подобається та приносити користь державі і суспільству. Навчаючись у школі, я цікавилася  різноманітними професіями, проте найбільший інтерес викликала у мене психологія. За останній період моя впевненість у правильному виборі майбутнього тільки зміцніла, адже в непростий для України час психологи є затребуваною та потужною підтримкою для нашого суспільства.

    Я дуже хочу отримати можливість поглиблено вивчати психологію у Вашому університеті, що збагатить мене знаннями про сучасні наукові методи і теорії у розумінні законів розвитку людини, розвине мої здібності спілкуватися з людьми та впливати на них.

Цього року я закінчила одинадцятий клас Запорізької  ЗЗШ № 78, маю високі бали з усіх предметів, займала призові місця на районних та обласних олімпіадах з різних предметів, була учасником МАН. Під час навчання у школі , я активно почала цікавитись психологією, дивилась документальні ролики в YouTube. В нашій школі у старших класах викладали дисципліну «Психологія» і мене завжди приваблювало і захоплювало проводити на собі різноманітні психологічні тести, що дуже розширювало моє уявлення про себе. Я активно взаємодіяла з шкільним психологом, розпитувала про його роботу, обов’язки, цікавилась індивідуальними відмінностями між людьми, шукала в нього відповіді на ті питання, які мене хвилювали. За порадою шкільного психолога я прочитала багато психологічної літератури. Особливо мені сподобалась книга «Психологія впливу» Р. Чалдіні, а також «Людина в пошуках справжнього сенсу.

    Що стосується навчання в університеті, то я прагну отримати якомога більше знань та навиків, які в подальшому стануть міцним і надійним фундаментом  моєї кар’єри психолога. Я розумію, що психологія нелегка наука, але я обираю її, тому що хочу своє майбутнє пов’язати саме з нею. Через десять років я бачу себе прогресивним і затребуваним психологом, який не тільки консультує клієнтів, а й також проводить зустрічі, лекції, семінари, тренінги, на яких здійснює психологічну просвіту їх учасників та піднімає і обговорює психологічно важливі теми.  Саме тому я вирішила навчатися на психолога і опанувати цю спеціальність, щоб потім допомагати людям. Особливо зараз, коли почалася війна, я думаю, що професія психолога стає ще більш актуальною і важливою. Я читала, що психологи допомагають біженцям, пораненим, військовослужбовцям. Я дуже хочу допомагати іншим людям і думаю, що знадоблюся своїй країні.

    Впевнена, що навчання у Вашому  Університеті за спеціальністю 053 «Психологія» якнайкраще сприятиме розвитку високого рівня професіоналізму психолога.

     Дякую за розгляд мотиваційного листа та моєї кандидатури для вступу до Запорізького національного університету за обраною спеціальністю. Сподіваюся на позитивну відповідь. Переконана, що зможу достойно продовжувати традиції авторитетного закладу вищої освіти і Ви завжди пишатиметеся своїми студентами та випускниками.

З повагою, Левицька Олександра.

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. M Vi
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
23 лютого 2023
Переглядів
21433
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку