Опорний конспект"Асортимент напівфабрикатів з рибної котлетної маси".

Про матеріал
Опорний конспект "Асортимент напівфабрикатів з рибної котлетної маси" з теми "Приготування рибних напівфабрикатів".Матеріал до уроків виробничого навчання за професією "Кухар".
Перегляд файлу

 

ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ 3

  Тема:   ПРИГОТУВАННЯ   РИБНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ

 

АСОРТИМЕНТ  НАПІВФАБРИКАТІВ  З РИБНОЇ  КОТЛЕТНОЇ  МАСИ

 

               

КОТЛЕТИ - Вироби овольно-приплюснутої форми із загостреним кінцем. Паніровані в сухарях.

 

БИТОЧКИ - Вироби округло- приплюснутої форми, діаметром 6см і завтовшки 2см. Паніровані у сухарях або білій паніровці.

 

ТЮФТЕЛЬКИ - Вироби у вигляді кульок діаметром до 3см. В котлетну масу додають дрібно нарізану пасеровану цибулю, хліба беруть менше ніж для котлет. Панірують у борошні.

ЗРАЗИ РИБНІ - Вироби з фаршем, овально -  прямокутної форми. Паніровані у сухарях.

 

 

РУЛЕТ -  Вироби з фаршем, форма у вигляді батона. Поверхня  змащена  олією або льєзоном, посипана  сухарями.

 

 

 

ТЕЛЬНЕ - Вироби  фаршировні, форма півмісяця, змочені у льєзоні, паніровані в сухарях.

 

 

 

 

ШНІЦЕЛЬ Вироби овально-приплюснутої форми,

 товщ.1см.

 

 

 

 

doc
Додав(-ла)
Лецюк Любов
Додано
9 квітня 2020
Переглядів
553
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку