ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ 3
Тема: ПРИГОТУВАННЯ РИБНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
АСОРТИМЕНТ НАПІВФАБРИКАТІВ З РИБНОЇ КОТЛЕТНОЇ МАСИ
КОТЛЕТИ - Вироби овольно-приплюснутої форми із загостреним кінцем. Паніровані в сухарях.
БИТОЧКИ - Вироби округло- приплюснутої форми, діаметром 6см і завтовшки 2см. Паніровані у сухарях або білій паніровці.
ТЮФТЕЛЬКИ - Вироби у вигляді кульок діаметром до 3см. В котлетну масу додають дрібно нарізану пасеровану цибулю, хліба беруть менше ніж для котлет. Панірують у борошні.
ЗРАЗИ РИБНІ - Вироби з фаршем, овально - прямокутної форми. Паніровані у сухарях.
РУЛЕТ - Вироби з фаршем, форма у вигляді батона. Поверхня змащена олією або льєзоном, посипана сухарями.
ТЕЛЬНЕ - Вироби фаршировні, форма півмісяця, змочені у льєзоні, паніровані в сухарях.
ШНІЦЕЛЬ – Вироби овально-приплюснутої форми,
товщ.1см.