Перелік виробів для відпрацювання на уроках виробничого навчання

Про матеріал
Перелік виробів для відпрацювання на уроках виробничого навчання Професія – «Кондитер»; кваліфікаційний рівень – 3 розряд
Перегляд файлу

Перелік виробів

для відпрацювання на уроках виробничого навчання

Професія – «Кондитер»; кваліфікаційний рівень – 3 розряд

  1. Начинка з мяса; 
  2. Начинка мясна з рисом;
  3. Начинка ліверна;
  4. Начинка з риби;
  5. Начинка грибна;
  6. Начинка рисов аз яйцем;
  7. Начинка з гречаної каші з сиром;
  8. Начинка картопляна з шкварками й цибулею;
  9. Начинка горохова;
  10. Начинка зі свіжої капусти;
  11. Начинка з квашеної капусти;
  12. Начинка з зеленої цибулі з яйцем;
  13. Начинка з моркви і сиру;
  14. Начинка з моркви і яблук;
  15. Начинка з буряка і повидла;
  16. Начинка з гарбуза;
  17. Начинка сирна (солодка та солона);
  18. Начинка зі свіжих яблук;начинка з маку;
  19. Начинка з квасолі й картоплі з маком;
  20. Начинка сливова та вишнева;
  21. Начинка з ревеня;
  22. Начинка із сухофруктів;
  23. Сироп для просочування виробів (звичайний);
  24. Сироп кавовий для просочування;
  25. Інвертний сироп;
  26. Тираж;
  27. Желе на желатині та агарі;
  28. Помада біла основна;
  29. Помада шоколадна;
  30. Крем масляний основний на цукровій пудрі;
  31. Крем масляний основний на згущеному молоці;
  32. Крем масляний кавовий, шоколадний та горіховий;
  33. Крем масляний «Новий»;
  34. Крем вершковий;
  35. Крем вершковий на желатиновій основі;
  36. Крем сметанний;
  37. Крем вершково-сметанний;
  38. Крихти: бісквітна, горіхова, цукрова.
  39. Булочка шкільнп;
  40. Булочка домашня;
  41. Булочка бутербродна;
  42. Булочка з повидлом;
  43. Булочка «Витушка ванільна»;
  44. Булочка «Харківська»;
  45. Булочка   «Рогалик любительський»;
  46. Булочка «Рогалик з повидлом»;
  47. Кулеб`яка;
  48. Кекс «Святковий»;
  49. Пиріг з сиром (відкритий, напіввідкритий, закритий);
  50. Пиріжки печені з різними начинками (прості);
  51. Пиріжки смажені;
  52. Пончики;
  53. Вергуни;
  54. Біляші;
  55. Млинчики (напівфабрикат);
  56. Пиріг з млинчиків;
  57. Пиріжки з млинчиків з різними начинками;
  58. Налисники; вафельні листи (напівфабрикат);
  59. Вафельна трубочка з начинкою (крем вершковий);
  60. Печиво пісочне «Листочок»;
  61. Печиво «Домашнє»;
  62. Печиво «кругле»;
  63. Печиво «Пісочно-шоколадне»;
  64. Печиво пісочне «Гуцульське»;
  65. Печиво пісочне «Прямокетне»;
  66. Тарталетки прісні здобні;
  67. Ватрушки прісні здобні;
  68. Пиріжки прісні здобні;
  69. Сочники з сиром;
  70. Коржики молочні;
  71. Батони «Дитячі»;
  72. Коржики «Цукрові»;
  73. Пряники глазуровані;
  74. Пряники «Дорожні»;
  75. Пряники «Медові»;
  76. Пряники м`ятні й ванільні;
  77. Печиво «легкий бісквіт»;
  78. Печиво бісквітне з маком;
  79. Рулет бісквітно-фруктовий;
  80. Рулет бісквітний «Екстра»;
  81. Пиріг бісквітний з повидлом;
  82. Тістечко «Бісквітне з масляно-шоколадним кремом»;
  83. Бісквітн тістечко «Рулет з масляним кремом»;
  84. Бісквітне тістечко «Рулет з масляним кремом і желе»;
  85. Тістечко «Кільце пісочне»;
  86. Тістечко «Пісочна смужка з фруктовою начинкою»;
  87. Тістечко «Пісочне з кремом»;
  88. Тістечко «Пісочне з фруктовою начинкою і кремом»;
  89. Бісквітний торт «Кавовий»;
  90. Торт «Бісквітно-кремовий»;
  91. Бісквітний торт «Бурштиновий»;
  92. Торт «Пісочно-фруктовий»;
  93. Торт «Чорносмородиновий»;
  94. Торт віфельний «Полярний»;
  95. Торт «Карпати».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перелік страв

для відпрацювання на уроках виробничого навчання

Професія – «Кухар»; кваліфікаційний рівень – 3 розряд

  1. Каша розсипчаста (з цукром, вершковим маслом, молоком);
  2. Каша розсипчаста з цибулею;
  3. Каша розсипчаста з цибулею та шпиком;
  4. Каша розсипчаста з грибами та цибулею;
  5. Каша в’язка з гарбузом;
  6. Каша в’язка з морквою;
  7. Каша манна з яблуками;
  8. Каша рідка (манна, рисова, вівсяна);
  9. Макарони відварні з жиром;
  10. Макарони відварні з сметаною;
  11. Макарони відварні з сиром (бринзою або з тверд. сиром);
  12. Макарони відварні з овочами;
  13. Квасоля відварна з томатом і цибулею;
  14. Юшка картопляна;
  15. Юшка картопляна з крупою;
  16. Юшка картопляна з макаронними виробами;
  17. Юшка картопляна з бобовими;
  18. Юшка селянська;
  19. Суп з різних овочів;
  20. Суп полевой;
  21. Суп картопляний з галушками;
  22. Суп молочний з крупою;
  23. Суп молочний з макаронними виробами;
  24. Яєчня натуральна;
  25. Яєчня з гарніром;
  26. Картопля варена зцибулею (або грибами, або з цибулею і грибами);
  27. Картопляне пюре;
  28. Капуста варена з маслом;
  29. Картопля смажена (з сирої);
  30. Картопля смажена (з сирої) з цибулею, або грибами і цибулею;
  31. Картопля смажена у фритюрі;
  32. Кабачки смажені;
  33. Капуста цвітна смажена в тісті кляр;
  34. Картопля, запечена з яйцем і помідорами;
  35. Картопля, запечена з сиром;
  36. Вареники з різними начинками;
  37. Пельмені;
  38. Галушки з вершковим маслом або сметаною;
  39. Чебуреки;
  40. Локшина домашняя з маслом вершковим або з сиром.

 

 

docx
Додано
25 вересня 2019
Переглядів
666
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку