Перелік виробів
для відпрацювання на уроках виробничого навчання
Професія – «Кондитер»; кваліфікаційний рівень – 3 розряд
-
Начинка з мяса;
-
Начинка мясна з рисом;
-
Начинка ліверна;
-
Начинка з риби;
-
Начинка грибна;
-
Начинка рисов аз яйцем;
-
Начинка з гречаної каші з сиром;
-
Начинка картопляна з шкварками й цибулею;
-
Начинка горохова;
-
Начинка зі свіжої капусти;
-
Начинка з квашеної капусти;
-
Начинка з зеленої цибулі з яйцем;
-
Начинка з моркви і сиру;
-
Начинка з моркви і яблук;
-
Начинка з буряка і повидла;
-
Начинка з гарбуза;
-
Начинка сирна (солодка та солона);
-
Начинка зі свіжих яблук;начинка з маку;
-
Начинка з квасолі й картоплі з маком;
-
Начинка сливова та вишнева;
-
Начинка з ревеня;
-
Начинка із сухофруктів;
-
Сироп для просочування виробів (звичайний);
-
Сироп кавовий для просочування;
-
Інвертний сироп;
-
Тираж;
-
Желе на желатині та агарі;
-
Помада біла основна;
-
Помада шоколадна;
-
Крем масляний основний на цукровій пудрі;
-
Крем масляний основний на згущеному молоці;
-
Крем масляний кавовий, шоколадний та горіховий;
-
Крем масляний «Новий»;
-
Крем вершковий;
-
Крем вершковий на желатиновій основі;
-
Крем сметанний;
-
Крем вершково-сметанний;
-
Крихти: бісквітна, горіхова, цукрова.
-
Булочка шкільнп;
-
Булочка домашня;
-
Булочка бутербродна;
-
Булочка з повидлом;
-
Булочка «Витушка ванільна»;
-
Булочка «Харківська»;
-
Булочка «Рогалик любительський»;
-
Булочка «Рогалик з повидлом»;
-
Кулеб`яка;
-
Кекс «Святковий»;
-
Пиріг з сиром (відкритий, напіввідкритий, закритий);
-
Пиріжки печені з різними начинками (прості);
-
Пиріжки смажені;
-
Пончики;
-
Вергуни;
-
Біляші;
-
Млинчики (напівфабрикат);
-
Пиріг з млинчиків;
-
Пиріжки з млинчиків з різними начинками;
-
Налисники; вафельні листи (напівфабрикат);
-
Вафельна трубочка з начинкою (крем вершковий);
-
Печиво пісочне «Листочок»;
-
Печиво «Домашнє»;
-
Печиво «кругле»;
-
Печиво «Пісочно-шоколадне»;
-
Печиво пісочне «Гуцульське»;
-
Печиво пісочне «Прямокетне»;
-
Тарталетки прісні здобні;
-
Ватрушки прісні здобні;
-
Пиріжки прісні здобні;
-
Сочники з сиром;
-
Коржики молочні;
-
Батони «Дитячі»;
-
Коржики «Цукрові»;
-
Пряники глазуровані;
-
Пряники «Дорожні»;
-
Пряники «Медові»;
-
Пряники м`ятні й ванільні;
-
Печиво «легкий бісквіт»;
-
Печиво бісквітне з маком;
-
Рулет бісквітно-фруктовий;
-
Рулет бісквітний «Екстра»;
-
Пиріг бісквітний з повидлом;
-
Тістечко «Бісквітне з масляно-шоколадним кремом»;
-
Бісквітн тістечко «Рулет з масляним кремом»;
-
Бісквітне тістечко «Рулет з масляним кремом і желе»;
-
Тістечко «Кільце пісочне»;
-
Тістечко «Пісочна смужка з фруктовою начинкою»;
-
Тістечко «Пісочне з кремом»;
-
Тістечко «Пісочне з фруктовою начинкою і кремом»;
-
Бісквітний торт «Кавовий»;
-
Торт «Бісквітно-кремовий»;
-
Бісквітний торт «Бурштиновий»;
-
Торт «Пісочно-фруктовий»;
-
Торт «Чорносмородиновий»;
-
Торт віфельний «Полярний»;
-
Торт «Карпати».
Перелік страв
для відпрацювання на уроках виробничого навчання
Професія – «Кухар»; кваліфікаційний рівень – 3 розряд
-
Каша розсипчаста (з цукром, вершковим маслом, молоком);
-
Каша розсипчаста з цибулею;
-
Каша розсипчаста з цибулею та шпиком;
-
Каша розсипчаста з грибами та цибулею;
-
Каша в’язка з гарбузом;
-
Каша в’язка з морквою;
-
Каша манна з яблуками;
-
Каша рідка (манна, рисова, вівсяна);
-
Макарони відварні з жиром;
-
Макарони відварні з сметаною;
-
Макарони відварні з сиром (бринзою або з тверд. сиром);
-
Макарони відварні з овочами;
-
Квасоля відварна з томатом і цибулею;
-
Юшка картопляна;
-
Юшка картопляна з крупою;
-
Юшка картопляна з макаронними виробами;
-
Юшка картопляна з бобовими;
-
Юшка селянська;
-
Суп з різних овочів;
-
Суп полевой;
-
Суп картопляний з галушками;
-
Суп молочний з крупою;
-
Суп молочний з макаронними виробами;
-
Яєчня натуральна;
-
Яєчня з гарніром;
-
Картопля варена зцибулею (або грибами, або з цибулею і грибами);
-
Картопляне пюре;
-
Капуста варена з маслом;
-
Картопля смажена (з сирої);
-
Картопля смажена (з сирої) з цибулею, або грибами і цибулею;
-
Картопля смажена у фритюрі;
-
Кабачки смажені;
-
Капуста цвітна смажена в тісті кляр;
-
Картопля, запечена з яйцем і помідорами;
-
Картопля, запечена з сиром;
-
Вареники з різними начинками;
-
Пельмені;
-
Галушки з вершковим маслом або сметаною;
-
Чебуреки;
-
Локшина домашняя з маслом вершковим або з сиром.