Портфоліо викладача математики

Про матеріал
Портфоліо викладача математики Хропост Н.І. Про себе 1986 – 1991 рр. Ніжинський державний педагогічний інститут ім. М.В.Гоголя (вчитель математики та фізики)     Життєве кредо: Ми не маємо бути ідеальними, але маємо цього прагнутиПедагогічне кредо: «Дякуй світу дитинства, бо завдяки йому ти зберігаєш молодість душі» Методична проблема, над якою працюю: «Впровадження інноваційних технологій на уроках математики та фізики»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

1986 – 1991 рр. Ніжинський державний педагогічний інститут ім. М.В.Гоголя (вчитель математики та фізики) Освіта

Номер слайду 3

     Життєве кредо: Ми не маємо бути ідеальними, але маємо цього прагнути Педагогічне кредо: Методична проблема, над якою працюю: «Впровадження інноваційних технологій на уроках математики та фізики» «Дякуй світу дитинства, бо завдяки йому ти зберігаєш молодість душі»

Номер слайду 4

Трудовий і педагогічний стаж роботи 1991– 2003 рр. – вчитель математики Іванківської середньої школи Срібнянського району 2003 – 2011 рр. – вчитель математики, фізики та інформатики Леляківської неповної середньої школи Варвинського району з 2011 – викладач математики, фізики та астрономії ДПТНЗ “Дігтярівський професійний аграрний ліцей”

Номер слайду 5

Курси підвищення кваліфікації 1992р. – ЧОІПКППО 2000р. – ЧОІПКППО 2006р. – ЧОІППО 2011р. – ЧОІППО ім. К.Д. Ушинського 2011р. – ЧОІППО ім. К.Д. Ушинського 2016р. – ЧОІППО ім. К.Д. Ушинського 2021р. – ЧОІППО ім. К.Д. Ушинського

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Атестація 2001р – присвоєна кваліфікація “Спеціаліст другої категорії” 2003р – присвоєна кваліфікація “Спеціаліст першої категорії” 2008р – присвоєна кваліфікація “Спеціаліст вищої категорії” 2013р – підтверджена кваліфікація “Спеціаліст вищої категорії” 2018р – підтверджена кваліфікація “Спеціаліст вищої категорії”

Номер слайду 8

Нагороди

Номер слайду 9

Педагогічна діяльність Науково-методична діяльність Позаурочна діяльність Навчально-матеріальна база

Номер слайду 10

Педагогічна діяльність проєктні роботи

Номер слайду 11

Педагогічна діяльність Екологічне виховання на уроках

Номер слайду 12

Конкурс кабінетів фізики

Номер слайду 13

Науково-методична діяльність 1. Робота в методичному об’єднанні, співпраця з обласним НМЦ. 2. Підготовка доповідей, статтей. 3. Проведення показових уроків. 4. Участь у професійному конкурсі “Зірка – профтех”.

Номер слайду 14

Відвідування уроків у колег Чернігів Ніжин Сосниця

Номер слайду 15

Випаровування - це процес перетворення рідини в пару. Урок фізики Тема. Випаровування та конденсація Мета уроку: з’ясувати суть процесів випаровування й конденсації на основі атомно-молекулярного вчення; формувати вміння пояснювати процеси, які відбуваються в природі й побуті, на основі знань про випаровування і конденсацію; активізувати пізнавальний інтерес до фізики як науки про природу, сприяти виробленню в них потреби саморозвитку й самоосвіти; формувати культуру розумової праці; розвивати логічне мислення, уміння проводити дослід та формулювати власну точку зору. Тип уроку: засвоєння нових знань.

Номер слайду 16

Урок геометрії Тема. Відстані у просторі Мета: розширити,узагальнити та систематизувати знання учнів про відстані між основними геометричними фігурами. Формувати навики побудови спільного перпендикуляра та знаходження відстаней у просторі. Зв’язок математики з обраною професією. Розвивати просторову уяву та логічне мислення учнів. Виховувати культуру математичного запису та мови. Тип уроку: комбінований.

Номер слайду 17

Додаткові заняття з обдарованими учнями

Номер слайду 18

Експерименти

Номер слайду 19

Урок фізики. КОНДЕНСАТОРИ, ЇХ ВИДИ ТА ЗАСТОСУВАННЯ

Номер слайду 20

Технічна творчість на уроках фізики Технічна творчість часто зводиться до репродуктивної діяльності (виготовлення моделей за зразком, копій відомих приладів і пристроїв). Така робота, безумовно, формує загальнотрудові вміння та навички, виховує працьовитість, інтерес до техніки. Однак компонентів творчості в ній явно недостатньо, якщо говорити про творчість майбутнього фахівця.

Номер слайду 21

Позаурочна діяльність Гурткова робота

Номер слайду 22

Олімпіада

Номер слайду 23

Предметний тиждень

Номер слайду 24

Конкурс знавців математики

Номер слайду 25

Навчально-матеріальна база кабінет математики

Номер слайду 26

Навчально-матеріальна база кабінет фізики

Номер слайду 27

Показовий урок з математики

Номер слайду 28

Вислухати і зацікавити кожного учня. Дати можливість проявити себе. Заохочувати щонайменший успіх учня. Навчити самостійності, вмінню використовувати набуті знання в різних життєвих ситуаціях. Урок-гра; Урок-подорож; Урок-вікторина; Урок-казка; Інтегрований урок.

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Номер слайду 31

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!!!

ppt
Пов’язані теми
Математика, Презентації
Додано
11 березня 2023
Переглядів
295
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку