Новини

9 листопада відбудеться Радіодиктант національної єдності

9 листопада відбудеться вже традиційний Радіодиктант національної єдності, який проведе Національна суспільна телерадіокомпанія України. Про це повідомив член правління «UA: Суспільне мовлення», керівник проєкту «Радіодиктант» Дмитро Хоркін. Також він розказав, що цьогоріч подія буде ще мастабнішою, ніж раніше!

«Ми проводимо таку подію за традицією європейських суспільних мовників. Це наша велика традиція, тож обіцяємо аудиторії, що цьогоріч радіодиктант буде з більшим розмахом, ніж це було в попередні роки».

                                  Дмитро Хоркін

Цього року аудиторія диктанту стане найбільшою, адже його транслюватимуть на всіх платформах «UA: Суспільне мовлення». Також проєкт звернувся за підтримкою до загальнонаціонального телеканалу UA: ПЕРШИЙ, регіональної теле- та радіомережі.

«Цього разу текст для диктанту писатиме відомий дитячий письменник, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка Іван Малкович, а читатиме популярна акторка з філігранною дикцією (яку ми відібрали на попередньому кастингу на UA: Українське радіо) — Римма Зюбіна».

                                  Дмитро Хоркін

 

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter