Новини

Англійська стає ближче – нова інтернет-конференція «На Урок»

Сучасний світ розвивається стрімко, встигнути за ним не завжди просто. Але якщо ти знаєш англійську, все реально! Але як навчити діджиталізоване покоління? Необхідно мати у своїй «вчительській скриньці» модернізовані та інноваційні методичні прийоми. 

Саме для цього освітній проєкт «На Урок» організовує Всеукраїнську інтернет-конференцію «Англійська мова для школярів: прийоми та корисні поради» 29 лютого. Початок уже традиційно о 9:30. Конференція присвячена лайфхакам викладання англійської мови, неймовірно цікавим методам і прийомам. Усі виступи спікерів будуть англійською мовою!

Традиційним та незмінним залишається безкоштовна участь для усіх зареєстрованих на сайті користувачів і вільний доступ до трансляції та записів інтернет-конференції.

Своїм досвідом зі слухачами поділяться:

  1. Максимова Ірина, тьютор, викладач англійської мови, тренер вчителів англійської мови.
  2. Панасенко Наталія, методист Малої Академії Наук, аспірант Інституту Обдарованої Дитини, викладач англійської мови, автор тренінгів з ділової комунікації, психолог.
  3. Гонтар Євгенія, викладач англійської мови у приватній школі ABC Language School. Тема виступу: Just do it! Or the subtle art of motivating teenagers.
  4. Шамрай Анастасія, сертифікований фахівець у галузі викладання англійської мови дорослим і дітям (CELTA, YL Extension to CELTA, DELTA).
  5. Казачінер Олена, доктор педагогічних наук, доцент кафедри здоров'я людини, реабілітології та спеціальної психології Харківського національного педагогічного університету імені Г.С.Сковороди. Тема виступу: Using health-saving technologies at the foreign language lessons.
  6. Дудіч Ганна, учитель англійської мови, заступник директора з імплементації STEM-освіти в гімназії ім. Т. Г. Шевченка (м.Кропивницький).
    Слідкуйте за новинами! Невдовзі опублікуємо повний список тем спікерів!

Реєструйтеся на інтернет-конференцію, аби поспілкуватися зі спікерами у прямому ефірі!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter