Робимо останній ривок у 2021 навчальному році! Ознайомтеся з нашими майбутніми вебінарами та отримайте 4 анімовані матеріали до уроку.

Підготовка до ЗНО: систематизація матеріалу та узагальнення знань за допомогою сервісу Canva

Уміння подавати будь-яку інформацію структуровано та захопливо – важлива навичка сучасного вчителя. Адже це допомагає зацікавити дітей та стимулювати процесс пізнання. І давно не є таємницею, що найкраще сприймаються саме візуальні образи та дані. Вони допоможуть навіть підготуватися до ЗНО!

 

Чудова новина: навичка візуалізувати інформацію як уміння їздити велосипедом. Навчившись одного разу, ви вмітимете це робити завжди. І у вас є неймовірна нагода отримати й закріпити знання на вебінарі Віктора Немченко.

Особливо цікаво буде викладачам, які готують учнів до ЗНО. Що пропонує сервіс Canva вчителю? Як унаочнити матеріал для підготовки до ЗНО? Все це – на вебінарі.

Долучитися 24 травня о 18:00 (понеділок)

Виховна робота класного керівника та завершення навчального року в умовах дистанційного навчання

Неможливо раз і назавжди згуртувати колектив! Як би нам того не хотілося. Для того, щоби підтримувати дружні взаємини та командний дух, потрібні регулярні зусилля та щира віра в результат.

Скористайтеся нашою вправою:

Чи можна виконати цю вправу на дистанційці? Звісно, наприклад, під час відеоуроку. Карантин перекреслив багато звичних активностей класних колективів, тож подібні вправи для тимбілдингу як ніколи актуальні. 

А дізнатися про інші способи згуртувати колектив можна на вебінарі Софії Бензи. Отримавши ці знання зараз, ви закінчите навчальний рік на радісній ноті та у дружній шкільній команді!

Долучитися 25 травня о 19:00 (вівторок)

Узагальнення досвіду методичної роботи вчителя за рік: проста та ефективна модель ведення звітної документації

Наприкінці року вчителям доводиться систематизувати методичну роботу. Не таємниця, що це не надто цікавий та захопливий процес. І у нас є кілька ідей, як це змінити!

Розвантажте себе та узагальніть зі школярами вивчене весело:

 

Так узагальнення можна перетворити на справжнісіньку пригоду! А навчившися структурувати власні професійні здобутки за рік, ви покращите настрій собі та вашим учням. 

Ірина Дядюшкіна здивує вас ефективною моделлю ведення документації та узагальненням досвіду роботи. Тож реєструйтеся вже зараз!

Долучитися 27 травня о 18:00 (четвер)

Безпека дітей в інтернеті: як навчитися виявляти загрози та протидіяти їм

А чи знаєте ви, що власники більшості соцмереж можуть читати ваші листування? Можливо, ви зіштовхувалися з комп’ютерними вірусами або вашу особисту сторінку намагалися взламати? 

Тоді захистіть свій онлайн-простір:

Звісно, Інтернет має багато підводних каменів. І кому, як не вчителю, оберігати від них школярів. Хочете дізнатися як? Долучайтеся до вебінару Дарії Пильо.

Долучитися 28 травня о 19:00 (п'ятниця)

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter