Цього тижня кожен знайде собі щось до душі! Зберігайте вебінари, що найбільше зацікавили, до свого Гугл-календаря та поширюйте події серед колег.

Дочитавши статтю до кінця, ви дізнаєтеся про:

  • те, як створювати анімовану інфографіку з ThingLink;
  • цікаві ігри на уроці математики;
  • 2 вправи для повторення пройденого;
  • поєднання Canva та Liveworksheets;
  • те, як психологічно допомогти дитині.

Створення інтерактивних навчальних матеріалів за допомогою сервісу ThingLink

У професійному арсеналі вчителя має бути чимало онлайн-інструментів. Адже потреб дійсно багато: презентації на урок, візуалізація опорних понять, тематичні схеми тощо. 

І неймовірно зручно, коли всі потрібні функції є на одному сайті. Адже чого тільки не доводиться робити вчителю – навіть святкові листівки, тести з мультяшками та анімовані пазли на урок! А Thinglink допоможе все це створити з найменшими зусиллями.

 

Отримайте порцію натхнення на вебінарі Ганни Дідуч, присвяченому створенню навчального контенту за допомогою ThingLink! Поговоримо про те, як користуватися сервісом та створювати матеріали для керованого самонавчання.

Це чудова можливість опанувати сервіс зі створення інфографіки від моменту створення облікового запису до збереження візуалу! Такі вебінари – неймовірна можливість, тож обов’язково долучайтеся. 

Долучитися 17 травня о 18:00 (понеділок)

Інтерактивний урок математики: алгоритми та приклади створення дидактичних матеріалів

Хто сказав, що математика позбавлена творчості? Він точно неправий! Адже наука – це не тільки обчислення та задачі. Наразі існує безліч варіантів перетворення вивчення математики на зрозумілий, веселий та захопливий процес. 

Ось 4 варіанти, які допоможуть уцікавити уроки математики за допомогою інтернет-сервісів:

 

І це ще далеко не все! Галина Годована навчить вас математичним іграм, створенню наочних макетів та лайфхакам для змішаного і дистанційного навчання.

Гарантуємо, що вебінар не залишить байдужим жодного вчителя! 

Долучитися 18 травня о 18:00 (вівторок)

Організація підсумкового повторення з предметів гуманітарного циклу наприкінці навчального року

Ваші учні відчувають утому, а мотивація наприкінці року взагалі на нулі? Не поспішайте опускати руки та залишати підсумкове повторення на призволяще. Без нього в навчальному процесі ніяк не обійтися!

Натомість можна кинути сили на пошук інтерактивних способів підсумувати вивчене. Це не тільки урізноманітнить навчальний процес, але й подарує учням емоційну розрядку та бажаний відпочинок!

Вправи для незабутнього повторення матеріалу:

Виділіть кілька годин на те, щоби дізнатися, як цікаво підсумувати навчальний рік. Таким чином ви зекономите безліч сил та часу в майбутньому! Наталія Понежа підготувала для вас дієві інструменти для узагальнення та систематизації вивченого.

Долучитися 19 травня о 18:00 (середа)

Можливості сервісів Canva та Liveworksheets для створення інтерактивних навчальних матеріалів

Тільки-но уявіть: ви за кілька хвилин створюєте візуально привабливі матеріали до уроку, а наприкінці заняття проводите автоматичне оцінювання робіт школярів… Ні, це не сюжет фантастичного твору. А цілком реальні можливості Canva та Liveworksheets!

А щоби вижати з ресурсів максимум, підготуйтеся:

 

Відповівши на запитання, можна розпочинати створення інтерактивний матеріалів. А Юлія Батура допоможе в цьому, поділившися можливостями Canva та Liveworksheets на вебінарі. І навіть якщо ви знайомі з цими сервісами, ми навчимо вас ефективно їх поєднувати, створювати структуровані матеріали та поводити захопливе оцінювання, швидко зібравши роботи школярів.

Наші вебінари з освоєння цифрової компетентності завжди користуються неабиякою популярністю. Реєструйтеся та перевірте це на власному досвіді!

Долучитися 20 травня о 18:00 (четвер)

Психологічний супровід педагогів, дітей та батьків в умовах віддаленого спілкування та навчання

Віддалене спілкування та навчання як грім серед ясного неба – наздогнало нас неочікувано. Звичайно, такі раптові зміни в звичному порядку життя не залишаються без наслідків. Наразі ВОЗ повідомляє навтішну статистику щодо погіршення психологічного стану людей. 

Аби допомогти собі та дбати про школярів, застосуйте такі цікаві методи:

 

Вікторія Преображенська підготувала для вас цікаві теоретичні відомості та практичні поради для ефективного психологічного супроводу дітей! Аби дізнатися про інструментарій покращення ментального стану школярів, розвиток самосвідомості та саморегуляції, реєструйтеся на вебінар.

Ви отримаєте дві години підвищення кваліфікації та неоціненні знання від медіаторки відомої правозахисної ГО «Ла Страда-Україна»!

Долучитися 21 травня о 18:00 (п’ятниця)

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter