Наприкінці року кожна секунда важлива – часу обмаль, а справ безліч! Тож до фінішу навчання варто підійти серйозно: якісно відпочивати, правильно організовувати час та влучно розставити пріоритети. І на одне з перших місць у списку пріоритетів можна поставити підвищення кваліфікації, яке допоможе вам вдало закінчити навчальний рік!

Дочитайте до кінця і ви дізнаєтеся про:

  • 3 заходи для ефективно підбиття підсумків наприкінці року;
  • ТОП-3 нормативні положення для вчителя;
  • що таке LearningApps та з чим його «їдять»;
  • 2 цікаві сервіси на урок інформатики;
  • помилки у спілкуванні з батьками.

Закінчення навчального року: документи, звіти, аналіз, планування та власний емоційний стан

Закінчення навчального року – завжди бентежна пора. Безліч справ, переробити які під силу лише вчителям, уже чекають. А тим часом учні вже відчувають себе більш розслаблено, передчуваючи канікули. І тут варто втримати баланс: активізувати навчальну дільність школярів наприкінці року та не допустити особистого педагогічного вигорання!

Як розвантажитися та підбити підсумки року цікаво?

А що обов'язково варто зробити в кінці навчального року, щоб у серпні ви сказали собі «дякую»? На це запитання відповість Інна Іванова в межах тематичного вебінару.

Долучитися 11 травня о 15:00 (вівторок)

Трудові відносини в закладі освіти: права, обов’язки та соціальні гарантії

Що вам допомагає твердо стояти на ногах? Перша відповідь, яка спадає на думку: знання. Особливо ті, що стосуються власних прав та обов’язків на роботі! Вчителям важливо розумітися на тонкощах працевлаштування у нову школу, визначення власного робочого часу та заробітку.

А без яких ще знань у правовій сфері викладачу не обійтися?

Чи знайомі ви з усіма нюансами трудових відносин у закладі освіти? Хочете дізнатися ще? Дарія Пильо розповість багато цікавого! Неодмінно реєструйтеся на пізнавальний вебінар та готуйте записниxки!

Долучитися 11 травня о 19:00 (вівторок)

Лайфхаки з використання сервісу LearningApps в освітньому процесі

Навіть якщо ви ніколи не користувалися цим сервісом, ви все одно не раз чули про нього. Адже на дистанційці LearningApps створив справжній бум: підкорив учителів інтерактивними вправами, ігровими завданнями та легкістю користування.

Що ще так подобається освітянам, користувачам сервісу?

А на вебінарі надамо інструкцію з користування сервісом, поговоримо про особливості роботи та приховані можливості. Дар’я Демчук-Маригіна познайомить вас із цим популярним онлайн-ресурсом! 

Долучитися 12 травня о 18:00 (середа)

Як навчати майбутніх програмістів: практичні кейси для уроків інформатики

Цілком імовірно, що більшість ваших учнів намагатимуться знайти себе в ІТ! Це й не дивно, адже навіть програмісти(-ки) «найнижчої» ланки наразі отримують досить високу зарплатню та мають шалений попит на ринку праці. Що необхідно для того, аби оволодіти цією професією? Бездоганно володіти мовами програмування, вивчаючи їх ще зі школи.

А які програми найзручніше використовувати на інформатиці?

Як бачимо, додатки мають досить простий інтерфейс! А покаже його можливості Сергій Петрович у межах цікавого вебінару для вчителів інформатики. І на цьому ми не зупинимося, тож обговоримо: 

  • вибір мови програмування;
  • середовища розробки;
  • роботу з цікавими програмами.

Долучитися 13 травня о 18:00 (четвер)

Закордонний досвід: принципи взаємодії батьків, вчителів та учнів у закладах освіти (на прикладі школи «Британніка», м. Будапешт)

Погодьтеся, тріада «вчитель – учень – батьки» іноді поводить себе як герої твору Л.Глібова «Лебідь, Рак та Щука». Кожен має своє бачення навчального процесу, потреби та бажання. І ніхто не застрахований від помилок!

Які дії вчителів можуть шкодити побудові хороших взаємин із батьками учнів?

 

Чи робили ви подібні помилки? Або, можливо, хочете дізнатися, як ніколи не помилятися у спілкуванні з батьками учнів? Тоді не пропустіть вебінар Мирослави Косарєвої. Вона розглядатиме це питання на прикладі міжнародної школи, яка об’єднала під одним дахом учителів, дітей та батьків із 43-х країн світу.

Долучитися 14 травня о 18:00 (п'ятниця)

Не витрачайте часу дарма, підписуйтеся на наш Гугл-календар, аби першими отримувати найважливіші новини!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter