Новини

«День без мобільного телефона»: новий важливий конкурс від «На Урок»

Чи можемо ми зараз хоча б уявити своє життя без мобільних телефонів? Ми настільки звикли до них, що, здається, ці стильні та корисні ґаджети були з нами завжди. Що вже казати про підлітків! Вони, як-то кажуть, вже народилися зі смартфонами в руках. Утім, чи так уже добре це, не випускати з рук смартфон? Постійне користування ґаджетами призводить до проблем із концентрацією, підвищення рівня тривожності, швидкої втомлюваності та навіть до синдрому «сухого ока». Саме тому від мобільних телефонів варто відпочивати. А для того, аби мотивувати дітей відкласти смартфони та планшети, ми розробили неймовірний конкурс «День без мобільного телефона».

Участь у конкурсі можуть узяти учні 5-9 класів. А чи знали ви, що з 2001 року люди по всьому світу відмовляються користуватися телефоном у межах щорічної акції «День без мобільного телефона». Тож, узявши участь у нашому конкурсі, українські школярі стануть частиною всесвітньої спільноти громадян, які здатні критично оцінити діджиталізацію та потурбуватися про своє здоров’я. 

Завдяки участі в конкурсі, діти дізнаються:

  • як народилася ідея акції «День без мобільного телефона»;
  • що таке адиктофонія;
  • коли з'явився перший мобільний телефон;
  • як користування смартфоном може призвести до проблем зі спиною та шиєю;
  • куди діваються старі мобільні телефони.

І це далеко не все! А для того, щоб учням було цікавіше, ми розробили цікаві інтерактивні завдання та доповнили їх величезною кількістю ілюстрацій, відео та анімації. До того ж в основі завдань – цікаві та важливі питання, з якими стикається кожна дитина, коли користується ґаджетами.

Запропонуйте своїм учням долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває з 6 лютого до 4 березня, а доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь.

Мета нашого конкурсу – не оцінити рівень знань школярів, а доповнити їхні знання, тож ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. А кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter