Новини

Пробне ЗНО-2021: дати та інші особливості

У 2021 році майбутні випускники традиційно зможуть узяти участь у пробному ЗНО. Це допоможе їм ознайомитися з процедурою тестування, а також змістом і структурою тестових зошитів. 

Як повідомляє УЦОЯО, реєстрація для участі у пробному ЗНО триватиме з 5 по 19 січня 2021 року. Зареєструватися вся охочі можуть на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

І тут починаються зміни, на які варто звернути увагу. Так, із урахуванням епідеміологічних ризиків, учасники та учасниці зможуть обрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО. При цьому тестування з усіх навчальних предметів (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мов) відбудуться 10 квітня 2021 року.

І ще один цікавий момент: усі зареєстровані учасники та учасниці зможуть завантажити завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021, пройти тестування вдома, а потім внести свої відповіді на спеціальний сервіс визначення результатів.

Результати пробного ЗНО-2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня 2021 року. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter