Новини

Документи про освіту з'являться в «Дії»

Документи про освіту інтегрують у «Дію», аби люди з тимчасово окупованих територій отримали можливість користуватися їхніми цифровими копіями. Про це написала віце-прем'єр-міністерка із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук у своєму Telegram-каналі.

Таке рішення було ухвалено за результатами наради з керівництвом Міністерства освіти і науки України, народними депутатами, представниками державних органів і громадського сектору. 

Ірина Верещук зазначає, що війна не стане на заваді вступній кампанії - її буде проведено. І взяти у ній участь зможуть і ті громадяни, що зараз перебувають на тимчасово окупованих територіях. Також під час наради вдалося домовитися про організацію максимально спрощеного вступу для абітурієнтів із тих територій, що найбільше постраждали від війни. Також під час наради обговорили становище вчителів на ТОТ.

«Забезпечити виплати вчителям, які відмовились співпрацювати з окупантами та продовжують викладати в українських закладах освіти. Освіта – це теж поле бою, де ми обов’язково маємо перемогти». 

віце-прем'єр-міністерка із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter