Новини

Долучайте учнів до участі у Всеукраїнському дослідженні перспектив штучного інтелекту у шкільній освіті

Мала академія наук України та Projector Creative & Tech Institute продовжують своє дослідження майбутнього штучного інтелекту в навчальних закладах України. 

На початку вересня освітяни вже мали змогу розповісти про своє бачення ШІ в освітньому процесі, а тепер таку можливість отримають і ваші учні! Тож обов'язково розкажіть їм про нове опитування.

Усі охочі школярі можуть пройти опитування в онлайн-форматі: їм потрібно буде дати відповіді на запитання про користь ШІ у підготовці до уроків, творчих завданнях або позашкільних заходах. 

Опитування є анонімним щодо навчальних закладів: учасникам не потрібно зазначати назву школи чи гімназії, достаньо лише вказати населений пункт, вік, клас та зацікавлення. Більшість запитань присвячені саме штучному інтелекту та ставленню школярів до нього. 

Результати опитування будуть враховані під час аналізу перспектив штучного інтелекту в українській шкільній освіті. А найбільш активні заклади та їхні учні матимуть змогу взяти участь у наступних етапах проєкту.

Пройти опитувaння від МАН та Projector можна зa посилaнням.

Приємний бонус! Усі, хто заповнить анкету, автоматично беруть участь у розіграші подарунків набору книг від МАН та Projector, що допоможуть розвивати креативне мислення та ближче познайомлять з ШІ! Деталі про розіграш ті учасники, які вкажуть свої контактні дані, отримають на пошту. 

Ініціатива реалізується за підтримки Міністерства освіти і науки України.  

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter