Новини

«Година Землі» – новий цікавий конкурс від «На Урок»

Кожного року останньої суботи березня о 20:30 (за місцевим часом) мільйони людей по всьому світу на годину вимикають світло у своїй оселі. Це не забаганка і не мода, це – Година Землі. Це підтримка екологічних ініціатив, рух за майбутнє та імпульс до змін.

Розкажіть про це учням та запронуйте їм також 27 березня на годину вимкнути світло! А ще обов'язково розкажіть про те, як важливо поширювати знання про планету та надихати інших. А як дізнатися більше? Узяти участь у новому неймовірно цікавому та важливому конкурсі «Година Землі»

Конкурс створено спеціально до акції Година Землі, а його основна мета – допомогти дітям дізнатися більше про екологічні проблеми планети й шляхи їх розв'язання. Запропонуйте школярам дізнатися більше про Землю та зрозуміти, як ми можемо зберігти наш спільний дім! Узяти участь можуть усі без винятку учні 5-11 класів.

Реєстрація стартувала 20 березня і триватиме до 22 квітня. Доступ до завдань уже відкрито, тоже можна починати працювати просто зараз! А свої результати та нагороди діти зможуть отримати одразу після виконання завдань. До речі, працювати можна в будь-який зручний час: і на уроці, і вдома. Головне – встигнути виконати завдання до 22 квітня. 

Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо. Приєднуйтеся

 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter