Новини

ІРЦ та організація взаємодії учасників освітнього процесу: практичні поради

Інклюзивно-ресурсні центри діють уже не перший рік, утім, запитань щодо особливостей їхньої комплексної взаємодії з батками дітей з особливими освітніми потребами та з закладами освіти все ще доволі багато. І це не дивно, адже це все одно поки що нове для нашої освіти рішення. Тож давайте дізнаватися відповіді на всі важливі запитання разом!

Зробити це ви зможете під час вебінару Сергія Зайцева «Інклюзивно-ресурсний центр: принципи взаємодії дитини, батьків та закладу освіти», який відбудеться 10 листопада о 18:00. Лектор розповість про ІРЦ та послуги, які можна отримати, звернувшися до центру, а також розкаже про створення середовища довіри та включення, яке можна створити у ЗЗСО. А ще будут неодмінно висвітлені питання взаємодії вчителя інклюзивного класу та асистента педагога. 

Як організувати інклюзивне середовище у школі? Як проводити корекційно-розвивальні заняття? Як має працювати команда супроводу? Як правильно надавати психолого-педагогічні послуги під час навчання? Про це все поговоримо на вебінарі. Буде багато важливої інформації, тож приєднуйтеся!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter