Новини

KSE Foundation оголошує збір заявок на облаштування укриттів для 100 українських шкіл

Цьогоріч 4 мільйони українських учнів та учениць повернулися до школи. Та війна не оминула стороною життя українських дітей. Внаслідок цілеспрямованих бомбардувань та обстрілів із боку російських окупантів постраждав майже кожен п'ятий український заклад освіти, а 284 з них були повністю зруйновані.

Попри всі страхіття війни, діти повинні навчатися. Освіта – це інвестиція в наше майбутнє, і ми маємо дати це майбутнє наступним поколінням.

КSE Foundation за сприяння та підтримки Міністерства освіти і науки України запустив благодійний проект «Безпечна освіта». Будь-яка школа в Україні може подати заявку на допомогу в облаштуванні укриття.

Сьогодні лише 64% закладів мають захисні споруди. Втім, не кожне шкільне укриття відповідає сучасним стандартам та є придатними для освітнього процесу.

Мета проєкту «Безпечна освіта» – забезпечити ЗЗСО високоякісним укриттями, аби перебування дітей у школах було безпечним та комфортним.

KSE Foundation повністю закриє потреби школи та обладнає укриття «під ключ».

Всього буде відібрано 100 шкіл.

Узяти участь у програмі з облаштування бомбосховищ для українських учнів може будь-яка школа в Україні. Для цього потрібно подати заявку на сайті за посиланням: https://saveeducation.kse.ua./?utm_source=apply.

Також на сайті благодійники можуть зробити свій внесок. Обладнати один навчальний заклад коштуватиме близко $10 000, кінцева мета – 1 мільйон доларів.

Тож долучайтеся до проєкту та зробіть свій вклад у безпеку школярів та майбутнє України!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter