Новини

Let's study! Підсумки інтернет-конференції «На Урок»

Сьогодні незвичайний день. Адже саме сьогодні відбулася Всеукраїнська інтернет-конференція «Англійська для школярів: прийоми та корисні поради». Це був день із родзинкою, адже всі виступи були англійською! Раді, що були з нами! Бачимо, що новий формат припав вам до душі! Безліч ідей, корисні поради, неймовірні практичні прийоми та можливість отримати новий досвід.

Усі шість неймовірних лекцій ви зможете переглянути у записі на нашому Ютуб-каналі, а поки що пропонуємо короткий огляд цього насиченого англійською дня!

Максимова Ірина – «THE Secret of ZNO prep classes»

Уся викладацька діяльність спікерки проходить під девізом «Ти більше, ніж твоя оцінка», що допомагає ефективно готувати школярів до ЗНО. Під час виступу спікер розглянула основні проблемні моменти, які виникають у процесі підготовки до ЗНО, типові завдання. Основна увага була приділена огляду практичних вправ, які у сучасному форматі допомагають вивчати англійську мову на високому рівні. Усі методики та вправи апробовані та показали свою ефективність у роботі. Додатково спікерка поділилася списком цікавих посилань, які знадобляться педагогам під час підготовки учнів до ЗНО.

Дудіч Ганна – «Effective English class: tips and best practices»

Англійска мова посідає значне місяце у житті сучасної людини. У цьому контексті лекторка під час виступу зосередила увагу на відмінностях між класичним та інноваційним навчальним середовищем. А також Ганна Дудіч говорила про те, як знайти баланс між необхідністю засвоєння нових знань, набуття компетентностей та практичних навичок. Окремо лекторка зосередилася на необхідності виходу за межі класу задля спілкування у реальності. Адже саме це дозволить опанувати мову на високому рівні! Також було розглянуто практичні вправи та зразки успішного вивчення мови.

Шамрай Анастасія – «Drills or How to help our students memorize vocabulary and structures»

Ця лекція – логічне продовження попередніх виступів спікерки на практичних інтенсивах (переглянути їх можна за посиланням), під час яких висвітлювалося питання говоріння та засвоєння лексики на уроках. Під час цього виступу було розглянуто сучасні принципи та ефективні вправи для запам’ятовування нових слів та словесних структур. А щоб слухачі мали приблизний план дій та могли створити власний, лекторка надала конкретні практичні кейси поповнення лексичного запасу слів та граматичних структур.

Гонтар Євгенія – «Just do it! Or the subtle art of motivating teenagers»

Чого часто не вистачає сучасним підліткам під час вивченні англійської мови? Мотивації! І навіть розуміння того, що одного дня доведеться складати ЗНО, не допомагає. Саме тому мотивації до навчання варто приділити окрему увагу, вважає Євгенія Гонтар. Під час виступу лекторка розповіла про те, що мотивує та демотивує учнів на уроках. А також дала цінні поради, які дозволять нівелювати впливи демотивації та допомогти учням знайти бажання вивчати іноземну мову.

Казачінер Олена – «Using health-saving technologies at the foreign language lessons»

У свєму виступі лекторка приділила особливу увагу здоров'язбережувальним технологіям, їх різновидам, а також перевагам їх використання у начальному процесі та під час вивчення іноземної мови зокрема. Під час виступу лекторка надала вчителям практичні поради для використання таких технологій на уроках. Окремо Олена Казачінер приділила увагу тому, які види завдань та вправ можна використати під час уроку англійської мови у початковій, середній та старшій школі. Такий підхід дозволить сформувати здоров'язбережувальну компетентність учнів. 

Наталія Панасенко – «How to turn English from a school subject to a goal-setting tool»

Останній виступ є логічним завершенням усієї конференції, своєрідним підбиттям підсумків. Під час нього Наталія Панасенко розказала про місце англійської мови у сучасному житті, а окрему увагу зверне на причини, які заважають вивчити англійську з психологічної точки зору. Звісно ж під час виступу спікерка поділиться власними методичними родзинками та лайфхаками, які допоможуть перетворити англійську мову зі звичайного шкільного предмета на інструмент для постановки та досягнення конкретної мети у майбутньому.

А вам сподобалася нова інтернет-конференція?

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter