Інтернет-ресурси для викладачів англійської – невичерпна тема: їх ніколи не буває багато! Про можливості «На Урок» та профільні ресурси для вчителів англійської мови розповіла Любов Цукор у межах інтернет-конференції «Сучасні уроки англійської мови: прийоми та інструменти»

Проєкт «На Урок» має величезний масив цікавої та корисної інформації для кожного учасника освітнього процесу. Переконайтеся в цьому особисто, перейшовши за універсальним посиланням. Тут ви знайдете всі матеріали (статті, розробки для уроків, відеоматеріали та тести), які можна використовувати під час підготовки та проведення занять з англійської мови.

Вам стануть у пригоді наступні розділи:

А ще вам стануть у пригоді корисні тематичні вебінари, інтернет-конференції та інтенсиви:

Також вас точно зацікавить VIII Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» (Зима 2021). Безкоштовна участь для всіх – і для дітей (із 1 по 11 клас), і для вчителів. Зареєструйте своїх учнів на олімпіаду з англійської мови, щоби перевірити якість знань із цієї навчальної дисципліни. Реєстрація триватиме до 28 лютого! 

Учителі можуть під час очних або дистанційних занять скористатися такими цікавими профільними ресурсами:

  • FunBrain. Сервіс із численними навчальними іграми, з якими вивчення англійської принесе насолоду. Наприклад, гра для вивчення будови тіла та систем або гра для пошуку слів. Сайт підходить не лише для викладачів іноземної мови, а й для вчителів природничого циклу, математики і початкових класів.
  • Slidesmania. Сервіс із численними шаблонами для створення презентацій. 

Відео для вивчення алфавіту:

Бажаєте дізнатися більше про можливості «На Урок» для вчителів англійської мови та оримати посилання на цікаві тематичні ресурси? Перегляньте інтернет-конференцію «Сучасні уроки англійської мови: прийоми та інструменти»

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter