Пропонуємо провести з нами ще один натхненний тиждень, долучившись до активностей, які допоможуть покращити педагогічну майстерність. Прочитавши статтю, ви дізнаєтеся про:

  • нестандартні методи інтерактивного навчання на кожен урок;
  • 6 лайфхаків для підготовки до інституційного аудиту;
  • як учителю створити бездоганне портфоліо та резюме;
  • онлайн-застосунки та офлайн-прийоми формувального оцінювання. 

Застосування методів інтерактивного навчання на уроках української мови

Мозковий штурм, опитування у формі гри, мовний кросворд… Усе це універсальні методи інтерактивного навчання, які педагоги можуть застосовувати незалежно від дисципліни викладання, теми та навіть перебігу уроку. Однак ми радимо регулярно поповнювати професійну скарбничку новими різновидами наведених методів. Наприклад, чи знали ви про такі форми опитувань як «Острівці», «Аукціон» та «ПОПН-формула»? 

І чи знайомі ви зі «Стіною мудрості», «Каруселлю», «Кутами» або «6–5–3»? Цілком імовірно, що наведені методи мозкового штурму стануть улюбленими серед ваших учнів! На вебінарі Олеся Тєлєжкіна, доктор філологічних наук, поділиться з вами практично зорієнтованими матеріалами про інтерактивні методи навчання на уроках української мови. 

Вебінар буде корисним кожній учительці та учителю без винятку! Тож чекаємо на вас! А приємний подарунок після реєстрації – 7 видів мозкового штурму як інтерактивного методу навчання.

Долучитися 21 лютого о 18:00 (понеділок)

В очікуванні інституційного аудиту. Шість лайфхаків для вчительства

Нервуєте перед інституційним аудитом? Це цілком нормально! Ледь не кожен учитель відчуває стрес та підвищену тривогу з цього приводу. А найдієвіший спосіб подолати емоційну напругу – пересвідчитися у власному професіоналізмі та максимально підготуватися до аудиту. Так ви дійсно почуватиметеся спокійніше, адже зробили все, що від вас залежить.

Тож як можна допомогти собі перед інституційним аудитом? Як до нього підготуватися? У межах вебінару на ці запитання відповість фахівчиня Олена Золотоверха, директорка школи та магістр за кваліфікацією «керівник навчального закладу, організатор освіти». 

Хочете дізнатися про 6 прийомів, які удосконалять навчальний процес на уроці? Чекаємо вас на вебінарі!

Долучитися 22 лютого о 18:00 (вівторок)

Електронне портфоліо – відображення професійної діяльності сучасного вчителя

Сучасні школи потребують фахівчинь та фахівців, які творчо мислять, розуміються на новітніх методиках і технологіях освіти, а також демонструють високий рівень професіоналізму. І що головне – на ринку праці будуть конкурентними педагоги, які можуть підтвердити власний досвід та знання вдалим портфоліо та резюме. 

Усе ще не маєте електронного портфоліо? Можливо, ви не регулярно поповнюєте своє резюме новим досвідом та набутими навичками? А до цього варто поставитися дуже серйозно! Ігор Андрієнков, заступник директора з НВР та переможець І Всеукраїнського конкурсу «TEACHER Talks. Почуй голос вчителя», переконає вас у цьому на вебінарі! Також ви дізнаєтеся, як створити електронне портфоліо вчителя «з нуля» на платформі Google Sites.

Реєструйтеся на вебінар та отримайте приємний подарунок – документ із 4 обов’язковими блоками, які мають бути у резюме вчителя!

Долучитися 23 лютого о 18:00 (середа)

Практикуємо формувальне оцінювання

А ви практикуєте формувальне оцінювання? Це один з основних різновидів оцінювання за Державним стандартом базової середньої освіти! Учителі погодяться, що у формувальному оцінюванні багато тонкощів: на яких етапах уроку його використовувати? Як створити ефективну систему? А таке оцінювання дійсно ефективне? 

У межах вебінару Наталія Зима, кращий вчитель хімії за версією Global Teacher Prize Ukraine 2020, поділиться зручними онлайн-застосунками для формувального оцінювання, а також простими практиками для його втілення без використання гаджетів.

Не пропустіть цей неймовірно корисний вебінар!

Долучитися 25 лютого о 18:00 (п'ятниця)

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter