Новини

«STOP булінг!»: долучайтеся до нового цікавого конкурсу від «На Урок»

На жаль, із цькуванням у школі стикався мало не кожен учень: невинні жарти часто переростають у серйозні проблеми у стосунках із однокласниками. Хтось просто бачив, як ображають інших дітей, а хтось навіть брав у цьому участь. Як правило, школярі не знають, як боротися з агресорами, а батьки не завжди розуміють, як допомогти дитині та зупинити булінг у школі. Звісно, величезна роль у цьому питанні належить учителям. 

Що робити? Психологи та експерти з протидії булінгу радять педагогам регулярно проводити тематичні виховні години та тренінги, розповідати дітям про небезпеку булінгу та про те, як йому запобігти. Це справді важливо! Ми розуміємо це, тож пропонуємо вам ще один цікавий інструмент для роботи з учнями – запропонуйте їм взяти участь у новому неймовірном цікавому конкурсі від освітнього проєкту «На Урок» – «STOP булінг!»

Мета конкурсу пояснити школярам, що таке булінг, якими є його причини та наслідки, а найголовніше – на практиці показати, як протидіяти цькуванню. Це цілком реально! Разом ми можемо створити безпечне середовище для українських школярів. Тому завдання конкурсу спрямовані передусім на формування обізнаності про булінг та про можливі варіанти поведінки учасників булінгу. 

Участь безкоштовна, тож ми рекомендуємо залучити всіх учнів! До того ж усі вони отримають не тільки важливі знання, а й приємні нагороди: дипломи І, ІІ та ІІІ ступенів, а також іменні сертифікати. Кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Реєстрація на конкурс уже розпочалася та триватиме до 12 червня. Доступ до завдань вікривається одразу після реєєстрації, але виконувати їх можна в будь-який зручний час, навіть удома. Результати та винагороди можна отримати одразу після виконання завдань! Долучайтеся, буде цікаво та корисно!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter