Корисне

Святкуємо Перше вересня: добірка сценаріїв для першого дзвоник

Добірка ідей для створення сценаріїв до 1 вересня від користувачів сайту «На Урок».

За вікном ще спекотний серпень, але 1 вересня вже не за горами! І це означає, що скоро на шкільному подвір’ї знову лунатимуть дитячі голоси. Отже, необхідно розпочинати підготовку до свята Дня знань! Звісно, потрібно вигадати щось небальне, цікаве та оригінальне, щось, що сподобається всім учасникам свята – учням та їх батькам, вчителям та іншим гостям. І щоб вам було простіше впоратися з цим складним завданням, пропонуємо вже традиційну добірку сценаріїв першого дзвоника з Бібліотеки нашого сайту. До вашої уваги цікаві сценарії до 1 вересня. Влаштуйте креативне свято!


Тема: Свято Першого Дзвоника 
Автор: Соколенко (Таланчук) Анна Павлівна
Про матеріал: Яскравий віршований сценарій, побудований на зіставленні почуттів та емоцій першокласниці та дівчинки, яка йде в 11-й клас.


Тема: Подорож кораблем до Країни Знань
Автор: Оробченко Тетяна Борисівна
Про матеріал: Цікавий урок-подорож для вдалого знайомства першокласників із вчителем та зі школою в цілому. В ігровому форматі дітям розкривається поняття слів «школа» та «школяр», це дозволяє зацікавити учнів навчанням з першого з дня у школі.


Тема:  1 вересня настало
Автор:  Нестеренко Олена Вікторівна
Про матеріал: Чудовий і веселий сценарій першого дзвоника для учнів школи. Перш за все призначений для учнів початкових класів. містить гарні вірші. Зробить свято учнів, батьків, вчителів цікавим і незабутнім!


Тема: Сценарій свята для Першого вересня
Автор: Стірус Леся Василівна
Про матеріал: Сценарій свята для Першого вересня. Проводиться у формі святкової лінійки. Ведучі педагог-організатор та діти. Художні номери використовуються за власним вибором.У даному сценарію ви можете використати сценку про непитайлика, нечитайлика, незнайлика та мудру тітоньку сову,яка вручає першоклашкам ключ знань. Дуже доречно було б використати музичне оформлення до всього сценарію (як фон).


Тема: 1 вересня
Автор: Денис Світлана Василівна
Про матеріал: Креативне свято 1 вересня для першокласників у формі квесту. Разом з вчителем діти шукатимуть ключ від свого класного кабінету. Для цього їм потрібно виконати певні завдання та знайти підказки. Таким чином учні не просто розважаються і цікаво проводять час, а ще й знайомиляться зі школою (їдальня, бібліотека, хореографічна зала та актова зала).


Тема: 1 Вересня – День знань!
Автор: Приходько Ірина Володимирівна
Про матеріал: Сценарій призначений для проведення святкування чудового свята – Дня знань.Виховний захід орієнтований для всіх учнів школи, який забезпечує активізацію учнів в перший навчальний день.


Тема: Перший Дзвоник
Автор: Молодоженя Станіслава Сергіївна
Про матеріал: Перше вересня святкують в кожній шкільній родині, як День Знань, де звертають увагу на першокласників та одинадцятикласників, а також всіх учнів та вчителів, які розпочинають новий навчальний рік. Тому даний сценарій підготовлений для загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Цікавий, змістовний та корисний. Стане в нагоді для заступника директора з виховної роботи, педагога-організатора та класного керівника.


Тема: Першовересня
Автор: Циганчук Наталія Олегівна
Про матеріал: Цікавий сценарій загальношкільного свята Дня знань, розроблений для шкіл I-III ступеню. Під час святкування особлива увага приділяється першокласникам, які вперше приходять до школи, та учням 9-го класу, для яких цей навчальний рік буде останній.


Тема: Перше вересня
Автор: Ювхимович Лілія Володимирівна
Про матеріал: Сценарій виховного заходу, за яким можна організувати та провести урочисту лінійку до Дня знань. У заході братимуть участь як першокласники, так і майбутні випускники.


Тема: 1 Вересня
Автор: Гордієнко Ольга Олександрівна
Про матеріал: Сценарій урочистої лінійки до Дня Знань. До сценарію входять авторські вірші для першокласників та випускників. Для танцювального батлу використали нарізку треків (української народної пісні, репу, сучасної української пісні): три пісні для першокласників і три – для випускників.


Ви маєте цікаві та неординарні розробки сценаріїв до свята 1 вересня? Додавайте їх до нашої Бібліотеки, допомагайте колегам та беріть участь у розіграші подарунків!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter