Новини

Таємниці антикризового реагування під час спілкування з батьками учнів: корисні поради

Чи завжди спілкування з батьками учнів буває виваженим та щирим? Особливо зараз, коли через непрості умови навчання нервують усі без винятку? До того ж не всі готові розуміти інших та йти на компроміси у спілкуванні. Насправді ситуацію, що склалася, можна сміливо назвати кризою, а отже нам порібно те, що у менеджменті називають «антикризовим реагуванням». Учителю, який зможе вжитися в роль антикризового менеджера, вдасться все! 

Як впоратися з обуренними повідомленнями від батьків учнів? Що робити, якщо вам треба повідомити не найкращу звістку? Та як зберегти сили після спілкування під час батьківськихї зборів? Адже ми завжди маємо залишатися спокійними та виваженими, а ще пам'ятати про те, що варто все ж берегти свої нерви. Саме про те, як це зробити, говоритимемо під час вебінару Ярослава Лисенка «Риторика педагога: антикризове реагування під час взаємодії з батьками», який відбудеться 6 листопада о 18:00. 

Чому вчителю завжди потрібно пам'ятати про особисті кордони, як правильно організувати комунікацію з батьками учнів (особливо у кризові часи!), що варто знати про его-стани людей та як нам допоможуть правила 6 «П»? Усе це (і навіть більше!) ви зможете дізнатися під час ефіру, тож долучайтеся!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter