Ми знаємо, що ви робитимете кожного вечора на цьому тижні! Адже ми підготували для вас п'ять неймовірно цікавих та практичних вебінарів, які допоможуть прокачати власну професійну майстерність та дозволять поспілкуватися зі справжніми майстрами своєї справи. Не пропустіть, адже ми маємо для вас багато цікавих матеріалів!

Встигнути все, або сила планування для успішного вчителя

Як встигати все? Чи взагалі це реально? Це одне з найболючиших питань для вчителів, адже кожен день – це безліч справ. Уроки та підготовка до них, написання конспектів та звітів, спілкування з учнями та їхніми батьками... І це ще далеко не все! Звісно, переробити всі-всі справи не завжди реально, але до ідеалу можна принаймні наблизитися. І допоможе вам у цьому ефективне планування часу.

Упевнені, ви багато чули про різноманітні техніки тайм-менеджменту, навіть пробували їх використовувати, але чи підходили вони вам? Украй важливо адаптувати їх під себе, розробити власне планування, яке буде працювати на вас. Про те, як це зробити, розкаже 8 лютого о 18:00 Євгенія Груленко. Вона вже готова поділитися власними секретами та лайфхаками, які точно стануть у пригоді і вам. Чи обов'язково «їсти жабок» та скільки саме? Дізнайтеся на вебінарі!

Google Classroom: алгоритм використання та можливості для організації дистанційного навчання

Кількість користувачів G Suite невпинно зростає. Звісно, справа у пандемії та тотальному переході в онлайн, але насправді коронавірус лише пришвидчив процес, який і так ішов повним ходом. І насправді дистанційне навчання дуже комфортне, звісно, якщо використовувати для нього зручні та дієві інструменти. І одним із них є Google Classroom.

Ви точно користувалися ним (чи пробували)! А якщо ні, то саме час опанувати! На своєму вебінарі, який відбудеться 9 лютого о 18:00, Маргарита Калюжна розкаже про переваги використання Google Classroom та покаже, як працювати з цим сервісом. І, звісно, на прикладах продемонструє нюанси організації дистанційного навчання за допомогою Google Classroom. Буде цікаво!

Частково-пошуковий метод навчання як засіб активізації пізнавальної діяльності учнів на уроці історії

Які методи навчання ви використовуєте найчастіше? Час поповнити свою педагогічну скарбничку! Спробуйте частково-пошуковий метод навчання, який допоможе зробити освітній процес цікавішим та простішим для учнів. Особливо під час уроків історії. Упевнені, вам сподобається! І ви точно використаєте новий метод під час наступного уроку.

Вивчення теми відбувається у постійному контакті з учнями, а вчитель лише направляє, ставить нові завдання, рішення яких призведе до висвітлення всіх потрібних аспектів теми. Уже цікаво, чи не так? А ще більше розповість Марина Мегельбей під час свого вебінару, який відбудеться 10 лютого о 18:00. Тож долучайтеся!

Успішне дистанційне навчання: комунікація + прості вхід і вихід

Ми всі вже звикли до дистанційки, чи не так? Незалежно від того, подобається нам онлайн-формат роботи з учнями, чи ні, мусимо визнати: така нова реальність. І хоча ми живемо в ній уже майже рік, усе одно залишається багато невирішених питань, але особливу увагу варто приділити проблемам комунікації. 

Окремо на нашу увагу заслуговує процес входу та виходу з дистанційного навчання, який часто супроводжується значними стресами. Як спростити життя всім учасникам освітнього процесу? Про це розкаже під час свого вебінару Наталія Борисенко. Актуалізуємо 7 проблем і поділимося 7 рішеннями щодо покращення комунікації; запропонуємо 7 правил і розглянемо 7 вправ, які дозволяють спростити переходи між очним і дистанційним періодами. Трансляція відбудеться 11 лютого о 18:00, не пропустіть!

Створення дидактичних та роздаткових матеріалів у Microsoft PowerPoint для роботи в НУШ

Учителі НУШ працюють із величезною кількістю роздаткового матеріалу, без якого урок не урок. Але де взяти необхідну кількість яскравих та корисних роздаток, які мають ще й подобатися учням? Можна створити їх самостійно у Power Point! Це просто, швидко та неймовірно цікаво. А ще це неймовірно творчо і саме тому прекрасно!

Про те, як створювати власні дидактичні матеріали без зайвого клопоту, розкаже вже 12 лютого під час свого вебінару Марина Кропельницька. Разом пройдемо ключові етапи підготовчої роботи та попрактикуємося у створенні дидактичного матеріалу. Вебінар буде неймовірно практичним, тож не пропустіть можливість опанувати нові навички!

Тиждень буде насиченим! Але не хвилюйтеся: ви точно все встигнете, адже у вас є можливість переглянути виступі ще й у записі. Реєструйтеся, буде цікаво!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter