Новини

У Харкові стартує ІІ Міжнародний освітній форум «NewEdu»

28 березня у Харкові стартує ІІ Міжнародний освітній форум «NewEdu». Це одна з найцікавіших та наймасштабніших подій освітнього простору України. Обговорення сучасних освітніх трендів, пошуки варіантів для втілення нових тенденцій, можливість поділитися власним досвідом – все це чекає на учасників форуму. Освітній проект «На Урок» не міг пройти повз такої події та став партнером заходу.

Основна мета проведення форуму: формування простору нового мислення і нових сенсів для успішного впровадження на місцях реформи освітньої системи в напрямку євроінтеграції. Протягом трьох днів – з 28 по 30 березня – учасники події зможуть ознайомитися з провідними ідеями та тенденціями у світовій освітній сфері.

Програма форуму насичена важливими подіями та актуальними лекціями, які дадуть відповідь на найбільш хвилюючі для сучасних освітян питання. Передбачена робота за наступними напрямами:

  • Сучасні освітні тренди та Нова Українська Школа.
  • Дуальна освіта (міжнародний та вітчизняний досвід).
  • Імплементація Закону України «Про освіту».
  • Професійна освіта.
  • STEM-освіта (міжнародний та вітчизняний досвід).
  • Інклюзивна освіта (міжнародний та вітчизняний досвід).
  • Фінансування освітньої діяльності (фандрейзинг, підприємство, державно-приватне партнерство).
  • Приватна та альтернативна освіта (міжнародний та вітчизняний досвід).

Спікерами форуму стануть відомі викладачі та освітні діячі з усього світу (Австралії, Польщі, Фінляндії, Німеччини, Іспанії, Великобританії, Літви, Південної Кореї та України). Кожен зможе знайти цікаву для себе тему.

Для більшої зручності передбачена також заочна участь у Міжнародному освітньому форум «NewEdu». Ті ж, хто будуть присутніми особисто, отримають чудову можливість поспілкуватися з провідними фахівцями сфери освіти, а також відвідати цікаві екскурсії та культурні заходи. Отримати більш детальну інформацію про участь у форумі та особливості його проведення можна за посиланням. Приєднуйтесь, буде цікаво!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter