Новини

Встановлюємо особисті кордони: корисні поради

Які обов'язки має вчитель? Звісно, для відповіді на це запитання для початку варто прочитати посадову інструкцію, але це ще не все. Насправді обов'язки можуть варіюватися та доповнюватися у залежності від того, кого запитати про них: самого вчителя, його учнів, його керівництво або ж батьків школярів. І все б нічого, якби це бачення подеколи не порушувало особисті кордони педагога. 

Навіть більше – ми часто взагалі забуваємо про те, що у вчителя є якість особисті кордони, власні справи та зацікавлення, а самі педагоги, через стереотипи, що існують у суспільстві, нерідко не можуть наважитися поставити деяких осіб на місце. Зрештою це призводить до проблем у навчальному процесі.

Що ж робити? Для початку – відвідати вебінар Ярослава Лисенко «Соціальна дистанція вчителів: як встановити особисті кордони», що відбудеться 3 липня о 18:00. Поговоримо про те, як коректно донести людям інформацію про робочі години педагога, як аргументовано пояснювати власну думку та уникати скандалів, як налагодити спілкування з батьками учнів. Буде цікаво, долучайтеся! 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter